Fight Body: Mijn fysieke uitdaging

Fight Body

Sporten thuis als ik even niet naar de sportschool kan!

Sporten, bewegen, het is nu eenmaal onderdeel van mijn dagelijkse gewoontes. Heb ik twee dagen niet gesport, voelt het onwennig en met het Fight Body plan van Bonjasky kost het je eigenlijk maar een dik half uur per dag. Je bent daarna wel super fit en energievol om lekker met andere dingen aan de gang te gaan.

Begin dit jaar mochten wij aanwezig zijn bij de opening van de nieuwe Bonjasky sportschool in Hilversum. Helaas moesten de sportscholen wegens corona tijdelijk dicht, maar hé niet getreurd want zij kwamen met een fight-body plan online. Daar heb ik gretig gebruik van gemaakt. Het zou mij niet gebeuren dat ik niet zou kunnen sporten gedurende deze tijd.

Wat ik met name erg fijn vind aan deze manier van sporten is dat je en op cardio-gebied goed aan je trekken komt, maar ook zeker op fysiek gebied. Remy legt alles duidelijk van te voren uit altijd samen met twee collega’s. Nu ben ik van origine geen boxster of fightster, maar probeer zo goed mogelijk de oefeningen uit te voeren.

Daarnaast heeft Remy ook tijd voor een vraag van één van zijn volgers. Dit is echt een leuk gedeelte van de training. De vragen variëren van voeding tot uitleg van het waarom van een oefening, maar ook een antwoord op een vraag wat zijn meest favoriete film is. Leuk om Remy wat beter te leren kennen op deze manier. Je voelt je dan toch echt meer betrokken bij de sportschool.

Uiteindelijk wil je ook resultaat. Het belangrijkste wat voor mij geldt, is dat ik vooral fit blijf in deze nogal roerige tijd. Corona-kilo’s vind ik iets waar ik hard om moet lachen, want serieus? Natuurlijk kan ik intussen weer naar de sportschool, maar tijdens mijn verblijf in Spanje maak ik graag gebruik van de online training. Hier mijd ik de sportschool. Het weer is nog prachtig en heeft buiten sporten nog altijd de voorkeur. Maar, de trainingen zijn ook gemakkelijk binnen bij je thuis uit te voeren. Ik ben echt blij dat ik voor deze trainingen heb gekozen, het heeft met name ook variatie aangebracht in mijn sporten.

Voorlopig houd ik de trainingen nog steeds bij. Je weet maar nooit waar het allemaal nog naar toe gaat.

Sport ze!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie