SportU: Sporten doe je samen!

SportU

Voor sporten hoef je niet alleen te zijn!

We leven zeker op dit moment in een bizarre tijd, een tijd waar veel mensen alleen zijn of op zichzelf zijn aangewezen. Voor mij kwam de lancering van de SportU App dan ook op het juiste moment. Want als je wilt bewegen, hoef je echt niet alleen te zijn. Sterker nog, ik denk dat er heel veel onder ons graag samen gaan sporten.

Om maar wel met de deur in huis te vallen: de app is alleen voor vrouwen! Ja, jullie lezen het goed! En eerlijk, ik voel me er erg prettig bij. Het lijkt tegenwoordig namelijk wel of dat elke soort van app aangenomen wordt als een datingapp, dat is dit dus niet. Ja, om een ‘date’ te krijgen met een andere sport-mattie!

Sporten of bewegen heeft heel veel varianten. Natuurlijk kun je intensief een workout doen, maar gewoon een blokje om, een stukje fietsen of een rondje golf lopen behoren ook tot de mogelijkheden op deze SportU app. Uiteindelijk is samen sporten wel een stimulans om het langer vol te houden! En daarnaast is het ook nog eens veel gezelliger.

Dus sta je open voor nieuwe uitdagingen, wil je bijvoorbeeld eens een keer gaan suppen en doe je dat liever niet alleen? Of ga je liever een rustig een rondje om of juist keihard sporten om volledig afgewerkt te zijn, dan is hier het moment om je aan te melden bij de SportU app. Op deze app kun je een sportvriendin vinden bij jou in de buurt en ervaar alle voordelen van het samen trainen.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie