Concealer voor mijn geïrriteerde huid

Concealer

Terug van vakantie en echt een onregelmatige huid!

Eigenlijk heb ik daar altijd wel last van. Als ik terug kom van vakantie heb ik altijd een periode dat mijn huid regelmatig is voorzien van een puistje zo hier en daar. Nu kun je dat verwijten aan de mondkapjes, het zou ook van het vliegtuig kunnen (vieze lucht) komen, het transpireren in het buitenland of wat ik laatst hoorde van het scrubben. Ik scrub namelijk mijn huid sinds kort elke avond omdat dit mijn huid zal verstevigen, maar het maakt ook onderhuids opgestapeld vuil vrij om naar buiten te komen. Ik ga er eigenlijk van uit dat het laatste is en daar moet ik dus door heen. Maar wat kan ik hier aan doen om het enigszins te verbergen?

Erg veel mensen hebben een gevoelige, allergisch, droge of onreine huid ontwikkeld. Vele invloeden zoals; zonlicht, luchtverontreiniging en schadelijke stoffen in onze voeding, maar ook aanleg spelen hierin een grote rol. Helaas dragen schadelijke ingrediënten in vele huidverzorging producten bij aan onverdraagzame reacties of verslechtering van de huid verschijning. Dado Sens heeft als doel de huid te verbeteren vanuit een medisch en natuurlijk oogpunt. In vele jaren van onderzoek en samenwerkingen met dermatologen, hebben zij een unieke zorglijn voor de huid ontwikkeld.

Voor mijn probleem komt de concealer van Dado Sens goed van pas. Ik moest me er echt even in verdiepen, maar dit is echt de uitkomst. En niet alleen voor nu, ik zal deze ook gebruiken voor andere ongemakken. Want de Hypersensitive Concealer is een compleet concealerpalette voor het corrigeren van oneffenheden en donkere kringen op de huid. De milde, romige texturen voor de gevoelige huid zorgen voor een natuurlijke, egale teint.

De drie kleuren in dit palette hebben de volgende werking: 

Geel: voor het corrigeren van donkere en/of paarse vlekjes op de huid – ideaal voor donkere kringen onder de ogen

Groen: neutraliseert rode plekken op de huid – ideaal voor puistjes

Beige: voor het egaliseren van oneffenheden en verhelderen van de teint

Voor mij echt helemaal nieuw, voor jou?

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord