Boerschappen: de gemaksbox waar we allemaal op wachtten!

boerschappen

Boerschappen,  maaltijdboxen vol producten van Nederlandse boeren

Het lijkt wel of we vandaag de dag steeds meer met onze voeding bezig zijn. Gezond eten en het liefst biologisch. Misschien mag ik zelfs wel stellen dat we tijdens deze Corona periode allemaal bewuster zijn gaan eten. Gezond zijn, werken aan ons immuunsysteem staat voorop. Met liefde zijn we meer lokaal gaan kopen door bij de slager, groenteboer en ambachtelijke bakker op bezoek te gaan. Maar ook de thuis-leveringen waren en zijn favoriet. Nu komt Boerschappen met iets nieuws. Zij brengen een combinatie van deze twee, zij brengen eigenlijk de boer bij u thuis met een gemaksbox met ingrediënten voor drie verse maaltijden.
Op Boerschappen.nl lees je hoe zij al sinds 2013 proberen de Nederlandse voedselindustrie te veranderen. Net zoals jij vinden zij gezonde en (h)eerlijke voeding belangrijk. Met Tijd, Natuur en Liefde proberen zij het verschil te maken. Nu Stefanie en Stijn zelf hun derde kindje (Nora), lees Boerschappen, hebben mogen verwelkomen, merken ze namelijk ook dat Tijd maken voor goed eten, soms lastig kan zijn.
In de box vind je 3 complete maaltijden met recepten voor 2 personen (1x vis, 1x vlees, 1x vega) inclusief kruiden van Nederlandse, vaak kleinschalige boeren met grote liefde voor hun vak. Je hebt dus echt alleen de basis benodigdheden nodig zoals peper zout azijn en olijfolie om aan de slag te kunnen. Vanaf 2 september worden deze boxen landelijk bezorgd of zijn via pickup points op te halen. No waste, buy Local, fresh en healthy is de filosofie die je terug vindt in hun recepten. De recepten variëren van week tot week en zijn jullie ook overtuigd van goede producten dan is het nu je kans om een abonnement te nemen met een leuke korting. Mocht je het willen uit proberen bestel dan via deze link om 9 euro korting op de box te krijgen.

Mochten jullie vragen hierover hebben, dan heb ik al het een en ander misschien van te voren uitgezocht:

Hoe moeilijk of hoe makkelijk is het is om een abonnement op te zeggen?
Al je een profiel aanmaakt op Boerschappen en een box besteld is dat altijd voor 2 weken. Tenzij je echt niet tevreden bent na de eerste box natuurlijk. Boerschappen kiest voor een aaneenschakeling van 2 weken bij aanvang om de consument de box optimaal te laten ervaren. Mochten er bijvoorbeeld de eerste week recepten bij zitten die je niet aanspreekt of ingrediënten die niet naar tevredenheid zijn dan is de kans dat dat de tweede week ook zo is heel klein. Zo geven ze jou en de gemaksbox een optimale kans. In ieders profiel omgeving staat een grote opzegknop waarmee je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, pauzeren of zelfs gegevens per week kunnen we wijzigen (zoals afleveradres, andere box, etc). No hidden agenda´s, geen trucjes, geen uitleg nodig.
De korting
Ben je ook first time buyer als het bijvoorbeeld al een jaar geleden is dat je hebt besteld bij Boerschappen?
Op het moment dat een account bij Boerschappen is afgesloten en je dus een nieuw account moet aanmaken om te kunnen bestellen wordt je altijd gezien als first time buyer en geldt de korting.
Geldt de korting voor 1 box? Of voor de hele eerste bestelling (als je bijvoorbeeld voor een gezin van 4 besteld)?
De korting (die ze hebben aangepast naar 9 euro omdat je daarmee onder de 30 Euro komt bij een box voor 2 personen) is bij elke bestelling 9 Euro. Dus of je nou voor vier personen bestelt of voor twee bedraagt de korting 9 Euro.
Geldt de korting enkel voor de gemaksbox of mag je die ook gebruiken voor de oogst-, vegan- en vangstboxen?
De korting geldt voor elke eerste bestelling op alle boxen die Boerschappen heeft. Dus ook wanneer ze niet kiezen voor de Gemaksbox maar voor de vegan, de oogst of de vangstbox.
Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ook even het filmpje op mijn instagram account Marieke_hagesteijn en op onze Facebookpagina Shopaholiekmama.
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord