Sporten op vakantie

Niet naar de sportschool…

In Nederland was ik ongelooflijk blij dat ik weer lekker naar de sportschool kon gaan. Hier in Spanje heb ik er bewust voor gekozen om lekker te gaan rennen om me zo weer voor te bereiden op de Marathon in April 2021 en ben ik lekker met de online trainingen van Bonjaski aan de slag gegaan. Dit laatste deed ik al gedurende de gehele Corona-periode. Mijn runners had ik tijdelijk opgeruimd, na het annuleren van de editie in April dit jaar kon ik even niet de moed vinden om het weer op te pakken.

Intussen zie ik dat de runnersgroepen in Nederland weer gestart zijn, maar goed daar ben ik nog niet. En eigenlijk wil ik eerst weer zelf helemaal “run”-fit zijn. Met de online boxtraining blijf ik zowel conditioneel als lichamelijk goed in shape en lekker fit. Natuurlijk blijft het altijd een uitdaging om jezelf te stimuleren om zelf te gaan sporten. Voor mij geen punt, heerlijk om hier lekker buiten te sporten. ’s Ochtends rond een uur of 9 ga ik lekker de tuin in voor dat iedereen aan de ontbijttafel present is. Ik heb dan mijn dagelijkse beweging weer gehad en voel ik me super energiek voor de rest van de dag.

Elk jaar ben ik in Spanje lid van de sportschool. Ik ga er graag heen en heb ook daar zo mijn kennissen. Altijd leuk om weer binnen te komen en iedereen te zien. Dat is vice versa als ik straks weer bij mijn eigen sportschool in Nederland aan de bak kan gaan. Ik kijk er nu al naar uit om iedereen te zien en ook wel om met mijn schema’s eventuele nieuwe uitdaging naar het einde van het jaar aan de bak te gaan.

Niet sporten of niet bewegen zit niet in mijn systeem. Ik moet bewegen, ik word er zeker een leuker mens van! Bij sporten hoort natuurlijk ook een toffe outfit. Dat maakt sporten nog leuker. Wat vinden jullie van deze geweldig top van Deblon? Ik ben helemaal fan van dit merk. Het is stevig en blijft mooi! Helemaal op mijn lijf geschreven!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie