Zomerjurkjes to the fullest!

Zomerjurkjes

Wordt het lang, kort of vooral heel sexy?

Persoonlijk vind ik alle zomerjurkjes leuk! Ik houd van de long dress, deze is vrouwelijk, sportief, soms chic, maar vooral heel lekker op zowel koelere dagen, als juist warme dagen. Kort zal ik sneller dragen als ik uit ga, een hapje ga eten of in Spanje ben. En sexy, ja ik houd ervan, zolang het maar niet ordinair is. Zeker als je in de zomer lekker bruin bent, mag je best je mooie benen of je blote rug showen!

Kijk hieronder voor wat leuke tips van Bonprix! Bij Bonprix shoppen kan het hele jaar door voor leuke prijzen. Hier hoef je niet te wachten op een uitverkoopje. Persoonlijk vind ik hun kleding echt super leuk, fashionable, maar vooral voor een fijne prijs! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Maar kijk uit, voor dat je het weet, zit je shopmandje vol!

   

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord