Pure biedt de oplossing bij een verkoudheid!

Niet iedereen die niest heeft Corona!

Hebben of hadden jullie ook het gevoel dat zodra iemand niest of hoest Corona heeft? Je gaat tenminste ineens een paar meter verderop staan, ik wel in ieder geval. Nee ik moet er niets van hebben en houd mezelf ook goed in de gaten. Ik heb toevallig het weekend de cijfers er nog eens op nageslagen van het RIVM en met een dagpercentage van 0,7 % is de kans wel echt klein dat het jou overkomt om besmet te raken.

En laten we even helder hebben, niet iedereen die niest of verkouden is, heeft Corona! Juist in het voorjaar of in de zomer wanneer je bloot wordt gesteld aan grote temperatuurverschillen, ook mede door airco’s, moet ik oppassen voor een verkoudheid.

Maar wat kun je eraan doen als het je wel overkomt en er zo snel mogelijk van wilt zijn of in ieder geval de symptomen wilt verlichten? 

Pure Papayacare Vapour Balm is een volledig natuurlijke, zachte formule om te kalmeren en te verlichten. Adem gemakkelijk in met deze natuurlijke en verwarmende mix van traditionele Australische essentiële oliën en kruiden, waaronder biologische papaja. Pure Vapour Balm is vrij van zowel Menthol als Camphor, wat een ontstekingsreactie bij kinderen kan veroorzaken. De formule van Pure is zacht genoeg voor gebruik door het hele gezin.

Actieve ingrediënten:

  • Eucalyptus Australiana: heeft antivirale en antiseptische eigenschappen. Het wordt traditioneel geïnhaleerd om ademhalingsaandoeningen te behandelen, waaronder verkoudheid.
  • Papaja: een uitstekende bron van mineralen, aminozuren en enzymen.
  • Citroenmirte: de geur van citroen is rustgevend, ontspannend en kalmerend.
  • Rosalina: zacht voor de huid en de slijmvliezen. Aanbevolen voor infecties van de bovenste luchtwegen bij kinderen.

Gebruik: Wrijf zachtjes op de borst of op de rug om te kalmeren en te verwarmen. PURE Vapour Balm is ook zeer geschikt voor gebruik tijdens vliegreizen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie