Serum: de basis die er altijd moet zijn!

Serum

Gebruiken jullie een serum als basis?

Een eigenschap van het ouder worden, is helaas dat we ook meer gaan tekenen in ons gezicht. Rimpels nemen de overhand, maar waar komt het vandaan? Allereerst verliest de huid zijn elasticiteit en daarnaast krimpt ook ons skelet. Zo houden we meer vel over in ons gezicht en krijgen we rimpels. Zo is het even simpel gezegd. Maar wat kunnen we eraan doen? Is een serum de oplossing?

Fillers en botox liggen voor de hand, maar dat is helemaal niet nodig. Een paar weken geleden toen de grenzen naar spanje open gingen, kon ik niet wachten om even naar huis te gaan. Ondanks dat er thuis genoeg werk ligt te wachten, vind ik altijd wel een momentje om even wat tijd voor mezelf te creëren. Ik neem dan ook van alles mee om te testen waaronder het liftende serum van Boots no.7. Op voorhand wissel ik niet graag van producten, maar de omschrijving van dit serum gaf mij wel mood voor mijn slapper wordende vel!

Ik vond met name het aanbrengen van het serum een heel ontspannend gevoel geven. De masserende bolletjes op de tube geven je het gevoel dat je huid ontspant. Je moet hier echt wel even de tijd voor nemen, geen uren natuurlijk, maar wel lekker rustig aan! Het serum zelf voelde aan als een gladde snel inwerkende gel. Het totale gevoel van massage en gel werkte heel ontspannend. Het geeft direct een wat strakkere indruk, waardoor de totale gezichtsuitdrukking wat meer ontspannen en frisser oogt.

Wat is No7 Laboratories Firming Booster Serum?

No7 Laboratories Firming Booster Serum is verrijkt met een complex dat wel 4 keer zo verstevigend is als in eerdere No7 serums en heeft een formule waarvan klinisch is bewezen dat het gebieden aanpakt die bijdragen aan het verlies van stevigheid. De huid ziet er gelift, strakker en frisser uit. Dat laatste omschrijft zeker het gevoeld dat ik er bij had. Zoals ik al zei ontspannend is in dit geval te vergelijken met frisser.

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord