Nieuwe collectie van Jeh Jewels

Ontdek de voorjaarscollectie van Jéh Jewels

Echt voorjaar konden we het vanwege de hoge temperaturen eigenlijk al weken niet meer noemen. De officiële start van de zomer is begonnen en iedereen krijgt steeds meer de zon in zijn bol. De nieuwe collectie van Jéh Jewels is helemaal gericht op warme temperaturen, luchtige kleding en vrolijke kleuren.

De voorjaars- en zomercollectie van Jéh Jewels bestaat onder andere uit colliers in verschillende lengtes, zodat deze ook tegelijkertijd kunnen worden gedragen. Dit wordt ‘layering’ genoemd. De colliers zijn licht en fijn en daardoor een beetje anders dan je van Jéh Jewels gewend bent. De colliers zijn door het gebruik van geoxideerd zilver en een touch of gold wel helemaal Jéh.

In de collectie is veel gewerkt met ruwe edelstenen in zomerse kleuren. Een voorbeeld hiervan is de vrolijke roze maansteen, maar er zijn ook items met aquamarijn, turkoois en ruwe saffier. Dus hoe je zomer er ook uit gaat zien, met de sieraden van Jéh Jewels is iedere outfit een succes!

De ringen uit hun collectie zijn overigens ook prachtig! Bijzonder is misschien nog wel beter uitgedrukt. De ontwerpen zijn vooral heel onderscheidend van andere sieraden en nog redelijk betaalbaar. Dus ga je op vakantie en wil je niet de duurste spullen meenemen is dit misschien wel een leuk vakantiekado. Of juist, ga je dit jaar niet op vakantie, maar wil je jezelf wel kietelen met een prachtige accessoire, dan is dit een unieke tip!

Meer informatie over de voorjaarscollectie vind je op de website van Jéh Jewels.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord