Muggen, ik word er gek van!

Warme winter, nu een vliegen- en muggenplaag

Zien jullie ze ook vliegen? Letterlijk dan? Man, man, man, het is bijna niet te doen om ’s avonds buiten te zitten met een lampje aan. Je wordt letterlijk aangevallen door de zwermen muggen. Bij ons in ieder geval wel, want wij wonen ook nog eens aan het water. Daarnaast hebben we dit jaar ook veel vliegen, veel meer dan anders. En ja natuurlijk hebben we ons huis gesprayd tegen spinnen, dus daar hebben de muggen nog eens extra profijt van….

Muggen kunnen echt mijn nachtrust verpesten! Als ik een mug hoor, ben ik klaar wakker! Het is namelijk zo dat wanneer ze me prikken, ik er best behoorlijke bulten aan over houdt. En jeuken dat ze doen! Nee, ik word niet blij van muggen. Vliegen vind ik echt vies en het lijkt wel of tegewoordig die sprays zo natuur vriendelijk zijn, dat de vliegen daar niks van hebben. Maar goed terug naar de muggen, want wat is nou lekker om te gebruiken ter bescherming tegen de muggen?

Ik heb tegenwoordig de spray van Eco Tan in mijn tas zitten. Deze Eco Tan organic Personal Outdoor Spray is een 100% natuurlijke verzorgende travel & Outdoor anti-muggenspray zonder Deet. Het bevat Citronella, Basilicum en Citroengras. Het ruikt echt lekker en is helemaal geen straf om op je lijf te sprayen.

Deze Eco Tan spray is:

  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Gemaakt met uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Vrij van DEET
  • Uitvoerig getest tegen Tropische- en Europese muggen
  • Essentiële oliën hydrateren en voeden uw huid
  • Gecertificeerd biologisch door The Organic Food Chain Australia
  • Gecertificeerd gifvrij

Persoonlijk vind ik dit een echte aanrader, zeker nu de muggentijd pas net begint!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord