Staycation: Of wel op vakantie in Nederland!

Staycation

Geniet deze zomer van de ultieme “Staycation” vakantie in eigen land

Vakantie is pas echt vakantie als je zorgeloos kan genieten. En daar hoeven we gelukkig de halve wereld niet voor af te reizen. Hoeveel steden in eigen land kennen wij nou echt? De reisrestricties laten vakantiegangers inzien dat soms het mooiste dichterbij is dan wij vaak denken. Een ding weten wij zeker, vakantie in eigen land klinkt leuker dan thuiszitten. Deze zomer is de trend dan ook luid en duidelijk: vakantie in eigen land. Maar de staycations van nu, zijn bijzonderder dan ze ooit geweest zijn. Van een Michelinsterren diner op de kamer tot een bioscoop in bed, niets is te gek. MissPublicity heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Supernova Hotel
Rotterdam is eigenzinnig, kleurrijk en uniek. Als waar verlengstuk van de stad is overnachten bij Supernova – een tof hedendaags boetiekhotel – een authentiek Rotterdamse ervaring. Bottled cocktails op de kamer, vinyl-avonden en een handige minishop: hier overnachten is alles behalve saai. Bovendien kwam Supernova door haar creatieve kamers met artwork van Rotterdamse kunstenaars als winnaar uit de koker bij de Entree Awards 2019 als best hotel design. Geen hotelgast? Geen probleem! Je kan bij Supernova altijd genieten van iets lekkers aan de bar of op het terras.

Alsof dat geen reden genoeg was om hier een staycation te boeken, organiseert Supernova in samenwerking met Rotterdamse partners op 16 mei: Room Service. Nee, dit is not your usual room service. Hoe klinkt een avond slapen bij Supernova Hotel en volledig via roomservice in de watten gelegd worden met een drie gangen diner van restaurant Héroïne, cocktails van cocktailbar de Dr. terwijl je geniet van een Operator Radio live DJ stream, een film geselecteerd door filmhuis Kino en bij het ontwaken een ontbijt op bed van Harvest Coffee Brewers? Uiteraard met all-night roomservice. Dit is nog maar het begin. Supernova zal deze zomer nog meer van deze bijzondere staycations organiseren.
supernovahotel.nl/nl

Room Mate Bruno
Room Mate Bruno is een luxe designhotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, middenin het architectonische hart van de stad Rotterdam. Het hotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. Elke kamer van de in totaal 217 kamers werd ontworpen met liefde en zorg voor het allerkleinste detail. In deze kamers ga je op reis naar een verleden met decoratie uit de zeevaart, zoals navigatiekaarten en kaarten van sterrenbeelden. De kleuren werden zorgvuldig uitgekozen om warme maar toch levendige ruimtes te creëren.

Wil je verblijven op deze iconische plek in Rotterdam? Speciaal voor een staycation in eigen land heeft Room Mate Bruno een arrangement samengesteld met de Foodhallen Rotterdam, gelegen op de begane grond van het hotel. De combinatie van een ruime kleurrijke hotelkamer en een culinaire wereldreis langs de verschillende foodstands zorgen voor de perfecte invulling van een vakantie of dagje weg in eigen land. room-matehotels.com/nl/bruno/

BUNK Hotels
BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In de historische ambiance van de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en de St. Ritakerk in Amsterdam Noord vinden bezoekers een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. Met het staycation arrangement van BUNK heb je deze zomer extra veel plezier aan je verblijf! Zo kan je rekenen op een kamer upgrade, late check-out en krijg je naast het ontbijt een voucher om te besteden bij het eigen restaurant van het hotel. Vanuit het hotel zijn daarnaast eigen VanMoof fietsen te huur zodat je makkelijk Amsterdam of Utrecht kan verkennen. bunkhotels.com

Hotel Beethoven
Hotel Beethoven vind je in hartje Amsterdam Oud-Zuid: een buurt met een rijke geschiedenis aan kunst, muziek, design en architectuur. De buurt verandert in rap tempo van traditioneel en een tikje gereserveerd naar jong, energiek, internationaal en werelds. Hotel Beethoven omarmt deze positieve flow en sluit aan op de verwachtingen van de hedendaagse gast.

Om je staycation bij Hotel Beethoven compleet te maken, zijn er verschillende arrangementen te boeken. Kies voor een fietsarrangement om Amsterdam op de fiets te ontdekken, boek een uitgebreide picknickmand voor twee van restaurant BROOKS en geniet hiervan in het Amsterdamse bos of het Vondelpark. Of kies ervoor om gewoon lekker binnen te blijven en je diner in je kamer te laten serveren, uitslapen en genieten van een luxe champagne ontbijt op bed. Alle arrangementen inclusief bijbehorende tarieven zijn te boeken via www.hotelbeethoven.nl.

Largo
De nieuwe beach houses van Largo in Vlissingen zijn de perfecte getaway deze zomer. De kleine strandhuisjes, pal op het strand, zijn alleen in de zomerperiode te boeken en voorzien van alle luxe. Largo ontzorgt gasten en geeft hen de kans om te genieten van elkaar en al het prachtige van Zeeland. Naast de rust van de natuur zijn ook de gezellige boulevards en strandbars binnen handbereik. Een ultiem vakantiegevoel zonder het lange reizen? Word wakker met je voeten in het zand en het ruisen van de zee en waan je even in andere oorden. www.largo.nl

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord