De nieuwste zomerse looks

Frissere kleuren, op naar de Zomer!

We zijn intussen een kleine twee maanden onderweg met corona. Het blijft nog altijd wennen en tegelijkertijd voelt het ook al als een soort normaal aan. Ik merk wel dat mensen om mij heen weer wat meer gaan bewegen. Ikzelf doe dat ook wel, maar nog steeds met gepaste afstand. Zelf heb ik het gevoel dat er nog steeds niets is veranderd, het virus is er nog steeds. Dus blijven we nog voorzichtig.

Tja dus op naar de zomer, maar hoe zal deze eruit zien. Aangrenzende landen gaan wel hun grenzen open zetten, zou er dan toch een vakantie naar het buitenland in zitten? En kunnen we dan toch ook echt een zomer koffer pakken?

Ondanks dat we dus voorzichtig blijven, verlekker ik mezelf wel met de laatste modetrends. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn. En toch ook lastig, ik geef mezelf dat ‘feel good moment’, maar waarvoor is de vraag direct er achter aan. Nou ik kan daar wel iets op zeggen: het geeft wel degelijk een lekker gevoel om iets nieuws aan te hebben en er verzorgd uit te zien. Ondanks dat je niet zeker weet wat deze zomer zal brengen. Wel kies ik mijn nieuwe kleding iets chiller, het moet vooral lekker zitten.

Expresso fashion heeft een aantal stukken, ook wel travel wear, in hun collectie zitten die uiterst comfortabel dragen en er heel modieus uitzien. Kijk op de foto’s hieronder en krijg een goede indruk van de frisse kleuren en gave modellen. Dus mocht je nog plannen hebben om toch een zomerse look aan te schaffen, kijk dan ook eens op hun site. Bij mij is altijd het probleem dat ik niet kan kiezen, ik vind alles leuk…

Hoe gaat dat bij jullie? En maken jullie wel plannen voor de zomer?

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord