Zuinig op jezelf met Loveli!

Loveli

Hoe zuinig ben jij op jezelf?

Een paar jaar geleden werd ik zelf geconfronteerd met mogelijk borstkanker. Mijn situatie viel erg mee, er was slecht een borstbesparende operatie nodig. Ik benijd andere dames niet die het veel erger meemaken. Het heeft me wel wakker geschut. Je denkt onoverwinnelijk te zijn en dan toch even niet! Sindsdien ben ik veel bewuster geworden van wat ik op mijn lijf smeer, van wat ik eet en hoe ik ‘natuurlijk’ in het leven sta.

Eén van de eerste dingen waar ik tegenaan liep was de deodorant. Ik had er indertijd veel over gehoord, maar deed daar niets mee. Onlangs kwam Loveli op mijn pad, deze is en comfortabel in gebruik en eentje die erg fijn aan voelt. En voor mij heel belangrijk: Het onderdruk dus heel goed de transpiratie geur. Ik vind het vreselijk als iemand naar ‘zweet’ ruikt, laat staan ik zelf. Graag wil ik jullie wat meer vertellen over Loveli.

Waar staat Loveli voor?

Natuurlijk staat bij Loveli op nummer 1. Nu is het woord ‘natuurlijk’ niet beschermd en kan iedere producent het op z’n potjes zetten. Natuurlijk is alles wat van planten afkomstig is. De producten van Loveli bevatten sowieso nooit:

  • Aluminium
  • Siliconen
  • Parabenen
  • SLS/SLES
  • Nano
  • Palmolie
  • PEG’s
  • Synthetische geur-/kleurstoffen
  • Dierlijke producten tenzij door dieren geproduceerd, zoals honing
  • Microplastics

Biologisch/organic

Voor de producten van Loveli hebben wij ook een absolute voorkeur voor biologisch. Waar dat mogelijk is, kiezen ze dus altijd voor de biologische variant van een ingrediënt.

Verpakkingen

De grote droom van Loveli is om ook alle verpakkingen uitgevoerd te hebben in duurzaam materiaal. Liefst biodegradable zodat je een leeg flesje ook op de composthoop zou kunnen gooien. Wat precies het duurzaamste materiaal is, daar is nog volop discussie over en die discussie volgen zij op de voet.

Productie

De productie van de care-producten vindt plaats bij Rebel Nature in Amsterdam. Helemaal Hollands dus. Altijd “nice to know”! Overigens heeft Loveli natuurlijk meer producten waar je heel enthousiast kunt worden. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen.

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie