De Foodhallen Rotterdam heeft alternatief voor uit eten gaan!

Foodhallen Rotterdam

Een andere manier van “uit eten gaan”

Deze is wel heel cool! Krijgen we dan toch nog een beetje dat zomer en uiteten gaan gevoel? De Foodhallen Rotterdam is deze zomer opzoek naar nieuwe (lokale) culinaire concepten om het foodaanbod uit te breiden. Nu het festivalseizoen helaas niet doorgaat zijn ook ondernemers van Foodtrucks, Rollende keukens en Culinaire snackbussen welkom om hun concept op een van de iconische locaties van Rotterdam te vestigen. Binnenkort opent de Foodhallen Rotterdam weer de deuren van het monumentale pakhuis op Zuid. Met de 1100m2 en het grote buitenterras waar de Rotterdamse hotspot over beschikt, is het bij uitstek de plek waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft.

We Celebrate Flavors
Nu iedereen zit te springen om weer buiten de deur te eten of een terras te pakken leent de Foodhallen zich bij uitstek voor een culinaire wereldreis dichtbij huis. Met verschillende foodstands worden smaken en culturen van over de hele wereld samengebracht. Van sterrenzaak tot babyrestaurant de Foodhallen Rotterdam staat altijd open om vernieuwende en spraakmakende culinaire concepten aan het aanbod toe te voegen. Niet voor niets is het credo: We Celebrate Flavors. Ondernemers die hun concept willen uitrollen in de Foodhallen Rotterdam, kunnen zich via de mail opgeven: rotterdam@foodhallen.nl

Over de Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld, met gerechten uit twaalf verschillende keukens. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Het centrale punt is de bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke en lokale bieren en internationale wijnklassiekers.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord