Alle tijd om een nieuwe make-up look te creëren!

make-up look

Leuk om met verschillende looks bezig te zijn…

Normaal heb ik mijn standaard looks. Of misschien zijn het gewoontes geworden! Zeker nu, nu we alleen thuis zijn en af en toe naar de supermarkt gaan, is er weinig aandacht voor uitgebreide make-up. Toch geeft de lente ook in de make-up nieuwe collecties, nieuwe stijlen, kleuren. Het is juist leuk om daar nu eens wat meer mee bezig te zijn.

De afgelopen tijd hebben we zo genoten van het mooie weer en daarom is een zonnige make-up onmisbaar. De nieuwe zomercollectie “Summer Escape” van PUPA Milano zorgt ervoor dat we in zomerse sferen komen. Het geeft ons misschien zelfs een beetje een vakantie voorpret gevoel. nu we nog niet weten of we op vakantie kunnen gaan geeft dat een heel fijn gevoel!

En ik kan jullie blij maken, want er komt een nieuwe warme periode aan. Dus waan je in exotische sferen en maak de reis in gedachte naar verre landen! De warme, speelse en aardse kleuren van de zomerondergang zijn de inspiratie voor de zomercollectie 2020; Summer Escape. De wens om te ontsnappen naar verre landen is enorm bij het zien van de kleuren die deze collectie kenmerkt. Rood, oranje en koraal, die duidelijk de zonsondergang op een zwoele zomerse dag oproepen, de natuurlijke kleuren voor de zongebruinde bronzen teint, en de blauwe kleur van de heldere zee. Een uitdagende collectie die het uiterlijk een zomerse uitstraling geeft.

Ik vind zelf dat de lente en zomer je uitnodigen om wat fellere kleuren te gebruiken. Deze zie je ook terug in de Summer Escape collectie van Pupa. Hebben jullie een favoriete make-up, houden jullie van felle kleuren of gaan jullie het liefst voor naturel? Ik ben dus even van mijn naturel look afgestapt en lekker even out of the box gegaan. Zo zie je wat een Corona-tijd allemaal met je kan doen!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord