Code-zero: Sportieve mode voor thuis…

Code-zero

Lekkere relaxte broeken en sweaters

Nu we veel aan huis gekluisterd zijn, merk ik dat ik toch snel naar iets grijp dat lekker en gemakkelijk zit. In het begin was het erger, toen vond ik dat het niets uitmaakte. Dat heb ik achter me gelaten, want ik wil er toch gezellig uit blijven zien. Bovendien voel je je ook veel lekkerder met een beetje make-up en een leuke sweater!

Helaas geen mogelijkheden om erop uit te trekken, dus wat dan? Ik ben thuis goed bezig met van alles en nog wat. Afgelopen weekend heb ik zelfs alle keukenkastjes leeg gehaald, uitgesopt en weer in geruimd. Dit is zo wie ik niet ben, ik houd van een netjes opgeruimd huis, maar het moet niet te veel moeite kosten. Herkennen jullie dat?

Zo heb ik dat ook een beetje met kleding. Ik kan wel eens mijn ogen uitkijken naar een paar vriendinnen van me die er echt altijd zo op en top uitzien. Alles zo goed met elkaar gematched! Schoenen, kleding, sjaaltjes, bijou en make-up… Natuurlijk ben ik er wel altijd bezig, maar ik ben van het snel klaar willen zijn. Ik heb allerlei ideeën in mijn hoofd zitten van hoe het eruit zou moeten zien, maar in werkelijkheid is het dan toch heel anders…

Daarom houd ik van kleding waar je zelf niet veel meer aan toe hoeft te voegen. Kleding dat van zich zelf goed is, lekker zit en er mooi uitziet. Het liefst zou ik in mijn kast kant-en-klare setjes willen hebben, zodat je nooit mis grijpt! Haha, ik overdrijf nu misschien een beetje, want ik ben best ijdel!

Terug naar het makkelijk zitten. Bij ons was eigenlijk de joggingbroek een verboden dresscode geworden, tenzij het natuurlijk een mooie, leuke is! En die heb ik gevonden en deze is nog lekker warm ook. Code-Zero wordt veel in de watersport gedragen, maar persoonlijk vind ik het een prachtig merk om thuis te dragen. De sweaters zijn echt super tof en de broek zit erg comfortabel. Heerlijk na een dagje klussen, douchen en dan deze set aan! Mogelijkheden genoeg, maar voor nu een super set!

Hoe gaan jullie met de corona-style om?

Code-zero

Code-zero

Code-zero

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord