Het voorjaar staat niet stil…

Voorjaar

Kan de klok ook even stil gezet worden?

Tijdens deze quarantaine periode zou je eigenlijk het liefste ook de klok even stil willen zetten. Persoonlijk vind ik het voorjaar zo’n prachtige periode van het jaar, dat ik het echt zonde vind dat het nu gevoelsmatig zo maar voorbij gaat.

Het thuis zijn is op zich niet zo vervelend hoor, we hebben gelukkig een tuin! Maar er zijn er genoeg die het moeten doen met een klein balkonnetje of zelfs helemaal niets. Nu mogen we gelukkig nog wel de straat op, maar erop uittrekken dat doen wij helemaal niet.

Wat wel mee zit, is het weer! We mogen toch niet klagen met het prachtige voorjaarsweer. Maar ja tegelijkertijd zijn het wel de dagen van even een terrasje pikken of voor het eerst weer een festival bezoeken. Normaal gaan tennisbanen en zwembaden weer open. Ook wordt er weer volop gegolfd, maar allemaal zaken die er even niet toe doen tijdens deze Coronacrisis. Stiekem missen we die dingen toch wel, maar ja, hoe zal dat straks gaan?

Kijk een partijtje tennissen of golfen dat zie ik nog wel zitten, maar ineens massaal een festival bezoeken… Ik denk sowieso dat dat er voorlopig nog niet inzit, maar dan nog: zou je gaan? Moeilijk, moeilijk…

Voorlopig van het mooie weer genieten in de tuin! Wel beschermd natuurlijk! Wat voor factor gebruiken jullie? Ik heb een factor 30 in mijn dag-creme zitten, maar ga ik echt zonnen dat bescherm ik mij extra met de speciale gezichtscrème van Avene met factor 50! Mocht het dan toch even te hard zijn gegaan, dan heb ik de ‘Eau thermale’ achter de hand. Deze zorgt direct voor de nodige hydratatie en voelt echt verkoelend aan. Overigens kun je deze altijd gebruiken en is niet alleen geschikt voor na een zon-dagje!

Geniet van het voorjaar, deze komt echt niet terug!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie