Klingel: Een feel-good moment creëren

Betaalbare modieuze mode van Klingel!

Het is een lastige tijd! De zon staat hoog aan de hemel, het voorjaar is dik aan de gang en we mogen bijna niets! Geen uitjes, geen feestjes en toch verlangen we ernaar om iets nieuws te willen kopen. Ik tenminste wel. Van de tijd thuis heb ik gebruik gemaakt om de kasten helemaal uit te pluizen. Er is ruimte gekomen voor wat nieuws. Laat ik het beter zeggen, er is gewoon echt een verlangen naar iets nieuws. Ik wil gewoon een feel-good momentje voor mezelf en voor het gezin.

Dat feel-good momentje moet natuurlijk niet uit de hand lopen, want nogmaals het is een lastige tijd. We moeten toch een beetje op de kleintjes letten, want je weet maar nooit wat er allemaal nog gaat gebeuren. Wel moet ik eerlijk zijn, dat er omdat we ook geen geld uitgeven aan uitjes, uit eten gaan, op vakantie gaan en andere uitspattingen, er wel wat over blijft;).

Dus op zoek naar iets nieuws! Het mag van mij kleurrijk zijn, een beetje kleur is niet verkeerd. Dat vrolijkt ons toch allemaal een beetje op. Dit super leuke rode pak op de foto boven heb ik gescoord bij Klingel. Regelmatig bezoek ik de site van Klingel, de keuze is er enorm. En wat voor mij ook belangrijk is: het is kwalitatief prima en de prijzen zijn niet zo abnormaal hoog. Dus voor een leuke prijs op de voorste rij;).

Klingel heeft naast mode voor dames, ook ruimte voor heren, lingerie en badmode, accessoires en woonaccessoires. Dus ga er maar even voor zitten. Het enorme aanbod maakt het niet makkelijk om in vijf minuten iets uit te kiezen. Overigens hebben ze ook duurdere artikelen, maar de keuze is altijd aan jullie.

Succes!

Klingel

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord