Haal de zomer in je eigen huis

De tropen in je huis met Expresso

Gelukkig, alles trekt weer een beetje aan! Ik hoor positieve geluiden in de winkels, er wordt weer gekocht! Hoewel ik afgelopen zaterdag in het winkelcentrum bij ons echt de kriebels kreeg. We hoeven er natuurlijk ook niet met elkaar op uit te trekken. Ik zag hele gezinnen, of dat het een uitje was… en dan vraag je je toch even af… Want er kan nog steeds heel veel via internet.

Qua mode wordt alles ook steeds meer zomers! Wat hebben we geboft de afgelopen weken met het weer. Het nodigde in ieder geval uit om er ’s zomers op uit te trekken. Heerlijk vond ik het, ik heb er met volle teugen van genoten. Tja en ook al is dat ene boodschapje dan ons enige uitje, dan is het wel leuk om even iets anders aan te trekken dan die jogging- of spijkerbroek!

Bekijk hieronder de laatste arrivals van Expresso Fashion, het is of je de zomer in huis haalt. Heerlijke frisse en koele kleuren, je wordt er echt helemaal vrolijk van.

Expresso Expresso Expresso  Expresso

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord