Sporten online, doen jullie mee?

De Bonjasky Academy biedt ons de uitkomst!

De sportschool is gesloten dus wat nu? Voor mij of ons, want we zijn toch met elkaar thuis, eigenlijk niet zo’n probleem. Wij houden van bewegen en de online sportevenementen worden massaal aangeboden. Toch wil je wel iets volgen dat bij je past en dat ook nog van goede kwaliteit is.

Mijn eigen sportschool biedt natuurlijk een online training, maar vind het wel een uitdaging om juist nu wat variatie in mijn sporten aan te brengen. Bovendien sport ik zo’n 6 keer per week en kan ik wel genoeg uitdaging gebruiken. Ik ben weer regelmatig gaan rennen. De marathon is wel uitgesteld, maar het is wel goed om in vorm te blijven. De langere stukken had ik al getraind, maar ik kan jullie vertellen dat het best lastig is om nu de motivatie erin te houden. En dus ging ik op zoek naar afwisseling!

Ik ben het online programma gaan volgen van Bonjasky Academy. Wij mochten indertijd bij de opening zijn van deze unieke sportschool en ik werd wel gegrepen door de benadering en het anders bewegen. Ik voel overigens ook aan mijn lijf dat het echt wel wat doet een beetje verandering. Dus slecht is het niet, je gebruikt weer eens wat andere spiergroepen!

Wat ik ook fijn vind, is echt iemand zien bewegen en horen praten! Ja, daar kun je om lachen, maar gewoon een oefening uitgelegd met daarbij doe maar 10 of 20 keer, dat pakt mij niet zo. Als ik zie dat er iemand met ons mee loopt te zwoegen, trekt dat meer. Bovendien is het veel duidelijker wat je moet doen en natuurlijk wordt het ook veel beter uitgelegd. Remy Bonjasky doet dat tot in de precisie en gelukkig kan ik het allemaal goed volgen. Het programma dat wordt aangeboden is zeer gevarieerd, dat maakt het plezierig en zo kun je iedere dag naar een andere work-out uitkijken.

Ik weet niet of het zo is, maar ik hoop door een beetje fit te blijven, weerstand op te bouwen tegen het virus. Waarschijnlijk is het onzin, maar het geeft in ieder geval een goed gevoel. Daarbij houdt het gezond eten je bezig: “wat gaan we eten vandaag”? Het sporten stimuleert om gezond te eten, je hebt namelijk niet voor niets staan zwoegen!  Als je goed in je achterhoofd onthoudt wat je hebt moeten doen om die paar calorieën te verbranden, dan laat je het wel om te gaan snacken! Het is al met al een klein deel dat jouw dag vult. Dus het scheelt een hoop in de verveling die bij velen al toeslaat!

Wat doen jullie zoal om fit te blijven?

X

Sporten online
Set van Deblon

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord