Kennen jullie deze nog? Voor mij pure jeugdsentiment!

Jeugdsentiment

Jeugdsentiment in kleine stapelbare potjes !

Oh, deze zijn echt jeugdsentiment voor mij en zo handig in je tas voor onderweg! Wat ik me herinner haha, dat je ze wel goed moet dicht draaien, anders zit heel de poeder door je tas! Maar wauw, super leuk om deze weer te zien. Hema blijft toch altijd met mooie dingen komen.

Maar he, herken jij ze nog: Eyegloss, in de stapelbare potjes, zeg rond jaren ’90? HEMA, toen nog Miss Helen, komt terug met een gouwe ouwe. De zes verschillende stackers met lipbalm, eyeshadow, blush en highlighters zijn een mix van de trends van toen en nu.

Eyecream
De rij gepigmenteerde eyecreams geven je ogen een mooie, glanzende look. Twee varianten in elk drie verschillende kleuren in zowelbruin- en wit/ blauwtinten.

Lipbalm
Er zijn twee soorten lipbalms in elk drie verschillende kleuren, één met roze en rood en één met nude, peach en bruin. De lipbalms geven een lichte kleur af en ruiken naar frambozen.

Loose eye powder
Drie verschillende kleuren op elkaar gestapeld. Met de losse poeder breng je extra glans aan op je oogleden.

Blush & Glow
Twee highlighters en één blush om lekker mee te variëren.

Dus mocht je het durven, ga kijken bij Hema en anders check op Hema.nl!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord