Voorjaar: What’s next into Fashion?

Voorjaar

Mooi voor het voorjaar!

Ok, Valentijnsdag is voorbij dus we gaan op naar Pasen! Zo ging dat bij ons vroeger! Op z’n Paasbest heette dat! Nieuwe kleren kopen die je pas met Pasen aan mocht en dan langzaam mocht gaan dragen… Zo ging dat bij ons thuis, nou daar is echt niets van blijven hangen!

Nee, als ik nu iets nieuws heb dan kan ik niet wachten om het aan te trekken. Het nadeel van nu is dat we nog moeten wachten op mooi en warmer weer. Maar Expresso Fashion heeft wel een tussen oplossing met hele leuke pakken. Als het te warm wordt, trek je gewoon het jasje uit. De blouses mogen best gezien worden, dus daar is helemaal niets mee.

Wat zien we nog meer? Pakken met grote en kleine ruiten met allerlei gevarieerde broeken. Ook stiksels mogen gezien worden. Ik houd daar wel van dat er een paar accenten te zien zijn. Het maakt een kledingstuk vaak net even iets pittiger.

Ik ben benieuwd of jullie ook stylen voor Pasen of gewoon lekker iets kopen en het dragen naar het voorjaar toe?

Voorjaar Voorjaar Voorjaar Voorjaar

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord