Fraenck: Een tas zegt veel over jouw persoonlijkheid!

Fraenck

Een tas is een bewuste keuze

Sommigen hebben een hele collectie aan tassen, anderen kopen een tas wanneer ze er eentje nodig hebben, maar het blijft ten alle tijden wel een bewuste keuze. Een tas is zo persoonlijk en zegt best wel iets over jou!

Na mijn reis naar Vietnam (waar je schrikt van de overproductie) juich ik nog meer alle concepten toe die zich bezig houden met duurzaamheid en recycling. Zo ook Fraenck, een ontwerpers duo Ho en Mulder van tassen en accessoires die gemaakt worden van zeil en kunstleer. Het duo geeft snijverlies een tweede leven dat anders op de stort zou belanden. Een prachtig verhaal en zoals zij zelf omschrijven: Een design met een verhaal! Ook zij geloven in een duurzame wereld.

De ontwerpen van de tassen zijn chic sportief te noemen. De vrij strakke lijnen geven ook een stoer image. Ik vind ze prachtig en tijdloos. En zoals ik van mening ben, koop je een tas bewust. Je koopt niet zo maar een tas en dit geval geef je dus restmateriaal ook nog eens een tweede kans. De tassen van Fraenck zijn allemaal handgemaakt en in eigen huis geproduceerd. Al nieuwsgierig geworden, bekijk de collectie van Fraenck hier!

Mijn keuze? Ik ben voor een witte tas gegaan! Helder, strak, een frisse en prachtige tas voor het voorjaar. En vies worden is geen probleem, je kunt deze tas zo schoonmaken met een vochtige doek. Super blij met mijn nieuwste aanwinst en ik weet zeker dat ik deze heel vaak ga gebruiken.

Over Fraenck

De collectie vind je tegenwoordig in meer dan twintig winkels in binnen- en buitenland, zie onze verkooppunten.

Fraenck Fraenck

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord