Wally Parfum, mijn nieuwe verslaving!

Gebruiken jullie wel eens een huisparfum?

Allereerst Wally Parfum is vooral een parfum voor hem en haar. Wally  parfum heeft exclusieve geuren en staat voor Italiaans vakmanschap sinds 1925 in combinatie met natuurlijke geurstoffen zoals o.a. mandarijn, cederhout, jasmijn, limoen, sandelhout, roos, zwarte peper leiden tot bijzondere, exclusieve composities.
Voor diegenen, die houden van verfijnde, elegante parfums biedt dit familiebedrijf een verscheidenheid aan mooie geuren voor zowel dames als heren. Maar naast de parfums voor hem en haar wordt hun collectie uitgebreid met huisparfums, geurstokjes, geparfumeerd kastpapier en nog veel meer.
Vooral dat laatste is zo lekker! Herkennen jullie nog van vroeger dat als je de kastdeur van je oma opendeed dat er een lavendel lucht naar buiten kwam? Ik weet zelfs dat wij vroeger met mijn ouders op vakantie lavendel plukte om vervolgens te drogen en in de kast te leggen. Nou dat alles hoeft dus niet meer met het kastpapier van Wally parfum.
En wat dacht je van keukenparfums? Deze geuren zijn geschikt voor keukens, en horeca. Ze zijn kruidiger dan de andere interieurgeuren en neutraliseren bak- en kookluchtjes. Ik vind dat echt fijn om in huis te hebben. Soms ruik je bij binnenkomst dat er gekookt is en als je dan bezoek krijgt is even zo’n frisse spray door de keuken echt aangenaam. En het ruikt direct ook zo heerlijk schoon!
Dus wil je meer hierover weten, google snel even naar hun website en ik ben heel erg benieuwd of jullie de verleiding kunnen weerstaan!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord