Marathon, toewerken naar 5 april…

Marathon

Het is al weer aftellen geblazen naar de marathon van Rotterdam!

In een vlaag van verstandsverbijstering hebben we gewoon weer op de “ja”-knop gedrukt om deel te nemen aan de Marathon van Rotterdam. Okee, ik moet het even verzachten, deze keer doe ik slechts een kwart!

Vorig jaar heb ik hem helemaal gelopen, wat was het een fantastische ervaring. Het besef komt pas erna! Wat heb je gedaan en wow, ik heb het volbracht! Wel kwam er bij mij ook een terugslag. Een klein jaar en met de nadruk op de laatste vier maanden stond volledig in het teken van trainen. We hebben heel bewust getraind, op onze hartslag gelet en afstanden gelopen. Het was veel, heel veel, ook de weekenden stonden in het teken van rennen.

Eigenlijk was ik erna opgelucht dat het voorbij was, en dat niets meer moest! Wel ben ik erna hard gaan trainen in mijn sportschool, want ik moest wel mijn energie kwijt. Daar heb je wel meer de regie over. Nu langzaam heb ik weer wat meters gerend! Het is slechts een kwart en qua conditie haal ik die zo. Een hele zou nu niet verstandig zijn.

Want dat is het ook hea! Luisteren naar je lijf! Dat is bij mij ook deels een reden geweest van het rustiger aandoen. Ik was er heel uitgekomen, dus moet ik maar door blijven lopen tot ik versleten knieën heb, zoals zovelen op hun 65ste? Nou mij niet gezien dus. Een kwart is leuk, het is ook de 40ste editie, dus er zal een leuk feestje zijn in de stad. Daar kijk ik naar uit!

Gaan jullie toevallig ook lopen in Rotterdam?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord