Intieme schoonmaak en verzorgend onderhoud!

The Skin Company

Waar we nooit over praten…

De kleine simpele dingen in het leven waar we op een of andere manier moeilijk over praten, zijn onze edele delen… De grappen die hier en daar gemaakt worden over wel of geen schaamhaar, dat is zoals ieder dat zelf wilt toch, maar hoe houden we het allemaal schoon en verzorgd?

Ikzelf kan absoluut niet tegen zeep, dat zal ik dan ook nooit gebruiken. Toch bestaan er meerdere producten die je een handje kunnen helpen. Ik ben zelf wel fan van de bekende schoonmaakdoekjes, maar er is zeker nog meer. Zo kwam ik op de Gezondheidsbeurs (en de naam zegt ook al genoeg), de dames tegen van “the Skin Company“. Zij hebben allerlei producten voor de uiterlijke verzorging en echt met de nadruk op verzorging!

Wat doet het?

De producten van Lip Intimate Care zijn gericht op de intieme gebieden van de vrouw. De producten zijn een gat in de markt voor diegenen die last hebben van jeuk, vervelende luchtjes, irritatie na het scheren en andere ongemakken voor die regio.

Lip Intimate Care Cleansing and Moisturising Oil Coconut & Vanilla is een zachte olie die de intieme zone reinigt, hydrateert en voedt. Het is een olie die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Met een natuurlijke en zeer subtiele geur van verse kokosnoot en vanille. Deze olie gebruik je dus in plaats van zeep en kan worden aangebracht en op de huid blijven zitten. Heerlijk dat je dan ook gelijk geen last meer hebt van vervelende luchtjes die je vaak zelf ruikt, maar waarvan je je afvraagt of iemand anders ze ook ruikt!

Voor wie?

Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gezonder alternatief voor zeep en die de intieme delen “daar beneden” in balans wilt houden. Het is zeer geschikt als u terugkerende problemen heeft, gestresst bent, zwanger bent, borstvoeding geeft of in de menopauze bent. Het kan ook gebruikt worden als een vochtinbrengende crème na het ontharen om irritaties te verzachten, te herstellen en te voorkomen.

Alle producten van Lip Intimate Care zijn 100% natuurlijk en 100% vegan en bevatten minimaal voor 94% aan biologische ingrediënten. Bovendien ondersteun je bij aankoop van één van de producten Artworks 4 Change, een project dat geld inzamelt voor de strijd tegen vrouwelijke genitale verminking!

Voor vragen, kijk op de site van The Skin Company!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie