Wie gaat er mee naar de Fitfair?

Fitfair

Fitfair: Laat je horen en je mag mee!

Give-Away

Hoe staat het met jullie sportprestaties? Zijn jullie nog een beetje goed onderweg naar jullie volgende doel of streven?

Hebben jullie laatst mijn blog gelezen over de Fitfair in Utrecht eind van de maand. Voor mij is dit een uitje! Hier is zoveel te zien en te horen op het gebied van letterlijk “fit” zijn. Er komen goede sprekers, maar je kunt ook allerlei classes volgen. En geheel niet belangrijk, je bent er met allemaal medesporters.

Fitfair

Fitfair biedt de uitgelezen kans om je kennis te vergroten op het gebied van fitness en/of ondernemen. Het educatieve aspect, of het nu gaat om seminars of praktische workshops biedt jou kansen te leren over (nieuwe) trainingstechnieken, de laatste trends op het gebied van fitnessapparatuur, voeding, mindset en cruciale zakelijke vaardigheden.

Of je nu fitness beoefenaar bent, (personal) trainer, verkoper van fitness gerelateerde producten/diensten of sportschooleigenaar bent, DIT is jouw event.

Fitfair is ook een geweldige plek om te netwerken en relaties op te bouwen met potentiële medewerkers of werkgevers. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om een dag (of twee) te beleven met “like minded people”.

Zoals ik al zei, het is echt mijn plek waar ik te vinden ben die dagen. Ga je met me mee? Ik mag namelijk twee kaarten weggeven! Als je me verteld in een reactie hieronder waarom je graag mee wilt en met wie, dan laat ik je weten of je eind van de week op 8 november de gelukkige bent.

Succes!

Fitfair Fitfair

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord