Klaar voor de feestdagen!

Kleding voor de feestdagen: Goud, zilver of klassiek zwart?

 “It is all glitter and glamour”, als je wilt natuurlijk! De feestdagen komen eraan en voor die speciale dagen is het toch wel erg leuk om je op zijn “kerstbest” aan te kleden.

Wat is jullie favoriete outfit voor die dagen? Wij gaan altijd all the way! Het hoort er gewoon een beetje bij: Kerstboom, kerstverlichting, openhaard en kaarsen aan en natuurlijk allemaal dressed-up! Tweede kerstdag is bij ons meestal casual day. We proberen de eetfestijnen op kerstavond en eerste kerstdag te plannen, zodat we met elkaar nog een uitslaap en geniet dagje hebben op de tweede kerstdag. De tijd vliegt toch al zo snel voorbij, dus af en toe even tijd voor elkaar is hard nodig.

Bij Ame Boutique vond ik weer een paar geweldige items geheel geschikt voor deze dagen. Ik ben helemaal verliefd op deze blauwe metallic jumpsuit en kost slechts 49,95! Het voordeel van deze is dat je die eigenlijk naar elk feestje aankan! Ook leuk voor Oud en Nieuw en zelfs straks in het voorjaar naar een festival;).

Verder vind ik goud en zilver echt helemaal iets voor de kerst. De meesten zijn snel geneigd om naar zwart te grijpen. Zo is deze zwarte jumpsuit wel super en kun je met accessoires nog opvrolijken. Dit model is in ieder geval heel feestelijk te noemen.

Alle onderstaande items zijn te koop bij Amé Boutique, ook on-line!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord