Fitfair: who is with me?

Fitfair

Fit, fitter, fitst!

Sta je voor het blok en weet je even niet hoe het verder moet? Dan heb ik een leuke tip! Binnenkort is in Utrecht weer de Fitfair. Als je van sporten houdt, of als je graag wat meer wilt gaan sporten, dan is de Fitfair wel de plek om je te laten inspireren. Naast het feit dat er talloze kraampjes zijn met allerlei producten en kleding, kun je ook meedoen aan allerlei masterclasses.

Geen twijfel dat ik daar niet ben en ben dan ook benieuwd wie van onze volgers daar ook te vinden zijn. Het is een dag voor jezelf, waar je een heleboel kunt opsteken van allerlei mogelijkheden. Naast het sportief meedoen, kun je je ook laten inspireren door bekende trainers en coaches zoals Romeo Oehlers en Erben Wennemars.

Op het moment kan ik wel wat inspiratie gebruiken, dus ik ben erg benieuwd. Laat me weten als je ook die kant op gaat, dan kunnen we elkaar ergens ontmoeten!

Fitfair

Op 22 en 23 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht Fitfair 2019 plaats. Fitfair is een tweedaagse kennis- en netwerkbeurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Tijdens dit weekend delen topsporters o.a. hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Ook geven professionals uit de fitnesswereld inspirerende masterclasses voor fitness fanatics, sportschoolhouders en (personal) trainers.

Fitfair is meer dan alleen een beurs. Daarom staat tijdens Fitfair inspiratie en kennisdeling op één. Natuurlijk is biedt Fitfair ook beursvloer van 6000m2 waar je de laatste innovaties kunt bekijken op het gebied van de laatste fitness toestellen, dienstverleners en sport merken.

Fitfair Fitfair Fitfair

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord