Thee zetten: “the fashionable way!”

Wat heeft jullie voorkeur thee of koffie?

Als ik echt zou moeten kiezen dan gaat mijn voorkeur uit naar een kopje thee. Wel houd ik van ‘echte’ thee, zoals ik dat altijd noem. Ik heb niet zoveel met al die vruchtentheetjes die voor mij altijd een beetje weeig smaken. Met regelmaat houd ik wel van gember- of muntthee, maar dan wel vers! Na een flinke strandwandeling is niks zo lekker om mijn jas (via jas.nl) uit te trekken en met een goed boek een kop lekkere warme thee te drinken.

Maar waarmee zetten we thee?

Gaat dat bij de meesten met een cooker of nemen we er de tijd voor. Bij ons gaat het nog altijd een beetje ‘old-fashioned’ met een waterkoker. Maar hea, daar zijn wel varianten in. Ik vind een waterkoker op je aanrecht mag wel een eye-catcher zijn. Het geeft ook direct een beetje plezier in het zetten van een vers kopje thee.

Waterkokers zijn er in alle kleuren en maten. Daar heb ik wel een voorkeur in, want ik ga graag direct voor een grote pot. Dus ééntje waar je meer dan één liter in kunt koken heeft bij ons de voorkeur. Wij drinken tijdens het avondeten of na de maaltijd altijd thee met z’n vieren of vijven (afhankelijk wie er thuis eten) en dan gaat zo’n pot gewoon snel.

Dan mag het er best eentje zijn die snel warm wordt, want geduld is niet echt mijn beste karaktereigenschap haha.

Alles bij elkaar opgeteld, heb ik gekozen voor de Retro waterkoker van Princess. Super mooi design, echt een pareltje op ons aanrecht. Deze waterkoker is super snel en er kan 1,7 liter water in. Dat is prima voor ons. Wat leuk is dat je op de voorkant de temperatuur van het water kunt volgen. Makkelijk voor groentes waar net de kook over moet. Dus in totaal met de looks een goede aankoop.

Kiezen jullie ook graag voor design op het aanrecht?

Thee

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord