Lampen: het licht maakt het verschil

Wie van jullie heeft toen je je huis kocht, of ging verbouwen,  een lichtplan gemaakt? Ik blijf erbij dat het stom is dat ik dat nooit gedaan heb. Daardoor heb ik nu her en der licht. Niet altijd even gezellig en te weinig licht op cruciale plaatsen. Eerlijk…. goed licht maakt wel echt het verschil in je huis.  Maar soit. Het is zo, en ik kan er prima mee leven maar mocht ik ooit nog eens gaan verhuizen gaat dit dus echt op de to-do-list.

Mijn tip van de dag: denk toch eens serieus na over een goed lichtplan mocht je gaan verbouwen of verhuizen. 

Ik bestel altijd gewoon lampen die ik mooi vind en waarvan ik denk dat ze mooi staan, want het oog wil ook wat :). Ik ben dus een zogeheten fashionsucker.  Het licht is misschien niet functioneel, maar ik heb mooi wel mooie lampen. Boven mijn eettafel heb ik bijvoorbeeld een prachtige strakke zwarte lamp van Steinhauer via Directlampen.nl.  Via deze link kun je deze lamp wat beter zien. Inmiddels hangt deze al een maand of 5 en ik ben er nog steeds blij mee.  Mooi en dimbaar licht, waardoor we vaak uren gezellig aan de tafel zitten.

Pas geleden werd ik verliefd op deze industriele zwart metalen lamp met zwartrookglas van Expo trading met de naam Benn, ook via dezelfde site als hierboven. Deze lamp heb je in 3 maten. Een wat kleinere, deze en…. een grote staande. Daar ga ik nog even voor sparen want die wil ik ook nog graag! Ik heb er al een mooi plekje voor in mijn hoofd. Deze industriele lampen zijn een echte eyecatcher in elke woonkamer. Je ziet deze lampen dan ook in alle woonmagazines en woonprogramma’s op tv. Met de ranke zwarte metalen poten en de grote zwarte kap van rookglas is het een lust  voor het oog. En tja…. dat maakt voor mij het verschil. Dan maar geen lichtplan 🙂

Ben jij tevreden met je licht in huis? Ik ben benieuwd.

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord