Personal Training: het beste van alles!

Personal Training

Als kers op de taart: een Personal Training

Even helemaal tot het naadje! Dat hoeft niet altijd met een Personal Trainer, maar dat is wat de meesten ervan denken. Een Personal Trainer is er juist voor om je op de goede manier te begeleiden en jou de juiste training te geven. Wat past bij jou, heb je ergens last van, wat is je doel etc. etc.

Ikzelf kan redelijk veel hebben, maar train nu wel met een speciaal doel. Ik wil echt die winterkilo’s (ja nog steeds) kwijt en houd me ook aan een redelijk koolhydraatarm menu. Ik wil het zeker geen dieet noemen, want je eet gewoon 6 x per dag, maar wel heel bewust. Ik heb daar geen moeite mee en het is heel goed met het gezin te combineren. Natuurlijk kook ik iedere avond, maar kook dusdanig dat ik mijn voeding eruit kan halen. Ik ga dus even niet aan de friet om een voorbeeld te noemen.

Mijn valkuil is de avond. Iedere dag kan ik opstaan en tegen mezelf zeggen “Mariek, vandaag gaan we het helemaal goed doen”. En dat gaat echt de hele dag goed tot mijn gezin na het eten de kasten opentrekt en van alles om me heen gaan lopen snaaien. Op dit moment staat er standaard in de keuken en op de salontafel een schaaltje met snoeptomaatjes. Deze zijn toch zoet en hebben ook nog een lekkere bite. Maar pfff, het is soms lastig!

Bij Yousportz word ik begeleid met één keer in de week een Personal Training. Zo blijf ik scherp. Natuurlijk doe ik het voor mezelf, maar als je zo’n begeleiding hebt, wil je ze ook niet teleurstellen. Het is even doorbijten en tegelijkertijd is het een gewenning. Je leest er vaak over: Je levenshouding veranderen. Dat hoef ik niet echt, ik houd van sport, ik kan niet stilzitten en ik houd enorm van gezond eten.

De Personal Trainingen houden mij vooral scherp. Even de houding goed zetten, net dat extra zetje, net even iets meer herhalingen of een zwaarder gewicht. Het is extra en ja het kost iets extra, maar je kunt het ook bijvoorbeeld één keer per maand doen. Dan blijf je gefocust en verslap je niet.

De komende weken ga ik met schema op stap naar Spanje. Daar train ik door en hoe lekker is het om ’s morgens vroeg buiten wakker te worden!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie