Food Club Rotterdam gaat van start!

Foodclub

Op 16 mei a.s. officiële openingsavond van de Food Club Rotterdam

Na succesvolle try-outs openen Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought – op 16 mei officieel de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). Ook is het programma voor de komende zomer bekend. De avonden in de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rotterdam hebben elk een uniek en verrassend thema waarvoor het publiek – als bij een club – een kaartje koopt.

Eten met een context

FC Rotterdam is een eetclub voor liefhebbers van originele food concepten, met menu’s die speciaal worden samengesteld en bereid door de beste chefs en nieuw talent. Eten bij FC Rotterdam geeft het gevoel van een avondje uit in een club. De ‘leden’ kopen een kaartje en worden de hele avond verrast met eten en drinken binnen een thema. Oftewel: eten binnen een context, waarbij het keukenteam, de gerechten en mooie producten de sterren zijn.

Openingsavond – donderdag 16 mei

De openingsavond van FC Rotterdam op 16 mei is een twee uur durende ‘walking diner show’ vol lekker eten en de mooiste dranken van leveranciers uit de regio, omlijst door spetterend entertainment. Tijdens de opening krijgen de gasten een voorproefje van de originele thema-avonden die FC Rotterdam de komende maanden zal programmeren. De show vindt plaats tussen de gasten, waarbij zij elke tien minuten worden verrast met een overheerlijk gerecht.

Programma: 17:00 uur – 19:30 uur

Met o.a. Oesterzwamballen (Rotterzwam), Eetbare schimmels (tempé), Tapas & Flamenco (La Follonera) en nog veel, veel meer!

Geïnteresseerd? Meer informatie op de Food Club!

Foodclub
Thee met kaas
Foodclub
Vegan Food

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord