Den Haag: De stad die mij verraste!

Den Haag

Enig idee hoe leuk Den haag is?

In juni dit jaar kwam ik sinds tijden met mijn zoon in Den Haag. Hij winkelt graag bij Massimo Dutti en dat zit helaas in Den Haag en niet in Rotterdam. Normaal bezoeken wij deze winkel in Spanje, maar zodoende kwamen wij in deze stad terecht. Het was prachtig weer, terrasjes overal vol en de uitverkoop was begonnen. Maar wat verraste Den Haag ons! Wat een gezellige, veelzijdige stad is dit!

Zo bleek dat een dagje of weekendje op pad naar de historische binnenstad van Den Haag gewoon altijd een goed idee is. Zo bleek afgelopen week toen ik er nog een keer kwam, maar aan de hand van het “time tot Momo” minigidsje de stad op een andere manier ging verkennen. Nu zeker wanneer de dagen donkerder worden, is Den Haag nóg sfeervoller. De winter is een mooie tijd om te genieten van musea of je te verwarmen aan een Haags bakkie. Daarom is Den Haag Binnenstad in november ook time to momo Stad van de Maand. Aan de hand van de gratis time to momo miniguide ontdek je de Denneweg, Noordeinde, de Hoogstraat en het Hofkwartier. Je wandelt langs koninklijke bezienswaardigheden, hippe koffietentjes en typisch Haagse plekken. De miniguide is in november gratis verkrijgbaar in de boekhandel en ook te downloaden via de time to momo-app en webshop.

Bewonder de feestelijke etalages en begin alvast met inkopen doen voor de feestdagen. Met de route kom je langs de winkels waar je de leukste cadeautjes vindt. In december vindt de Dickens Style Wintermarkt plaats en is het weer tijd voor Carnivale: een ouderwetse kermis.

’s Ochtends begonnen wij bij Hug the tea, de plek voor de best Matcha thee om even extra energie op te doen voor de hele dag. Wij bezochten ook het Escher museum, Panoramo Mesdag en namen een lunch bij Coffeelicious. We eindigde de dag Walter Benedict voor een gezellige borrel. Het was echt een geweldige dag en ik ga zeker nog eens snel terug om alle galleries nog eens te bezoeken.

Den Haag: je ziet ons snel weer terug!

X

Den Haag
Hug The Tea
Den Haag
Lola!
Den Haag
Panorama Mesdag
Den Haag
Dennenweg
Den Haag
Coffeelicious
Den Haag
Saplab
Den Haag
The Vegetarian Butcher
Den Haag
Walter Benedict
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord