Alle slechte meisjes – Chris Whitaker

‘Wees voorzichtig met wat je wenst…’

Dit boek gaat recht je hart in en laat niet meer los. Een thriller met een ziel. 

Als je graag leest zou ik deze op je ereader zetten of bestellen. Zeker als het dadelijk weer wat kouder gaat worden is niks lekkerder dan met een kopje thee of koffie op de bank te ploffen met een goed boek! Ik hou van dit genre, dat je je vanaf pagina 1 al afvraagt…….. hoe dan?  Dat je dan niet kunt stoppen omdat je wilt weten hoe het afloopt. Dat dus. Laat de herfst maar komen.

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en ze is een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt als dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine. Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt. Met deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sherrif gaat ervan uit dat Summer uit vrije wil is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit.

Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

Je besteld het boek o.a. hier.

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie