MyMuesli: ontbijt vol met proteïne!

MyMuesli Yoga edition: Yoga-ontbijt voor de perfecte harmonie tussen lichaam en geest

Bijna weet ik het zeker, dat jullie allemaal MyMuesli wel eens voorbij hebben zien komen. Ik als verwend “muesli/havermoet”-ontbijtster was eigenlijk wel nieuwsgierig naar deze nieuwe soort Muesli, zeker gezien zij de ingrediënten afstemmen op een bepaald doel. Daarom trok deze “proteïne” muesli dan ook mijn aandacht.

Yoga is wereldwijd ontzettend populair, om zo meer rust en balans in het leven te creëren. Een yoga lifestyle omvat echter meer dan alleen het uitvoeren van specifieke lichaamsoefeningen om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Een belangrijk onderdeel is bewuster en gezonder eten, waarbij met name gekozen wordt voor producten in de meest pure vorm. Speciaal voor de belangrijkste maaltijd van de dag heeft mymuesli de Yoga-muesli variant ontwikkeld. Een heerlijke biologische muesli-mix van fijne amaranth-, gerst- en quinoavlokken met een rijke ayurvedische kruidenmix van macapoeder, açai poeder, gember en kaneel. Daarnaast zorgen gemalen hibiscusbloem, gedroogde dadels en rode biet voor een ware smaaksensatie. Namasté!

Binnen de yoga lifestyle staan alle aspecten centraal die bijdragen aan meer rust en balans, met een gevoel van geluk als einddoel. Breng lichaam en geest in harmonie, leer gelukkiger te zijn met kleine, mooie dingen en eet bewust en gezond. Kies qua voeding voor pure producten gecombineerd met waardevolle ingrediënten en kruiden voor een balancing-effect en meer energie. De nieuwe Yoga- muesli van mymuesli speelt hier perfect op in door fijne, gerst-, quinoa- en amaranthvlokken (glutenvrije graanvlokken) te combineren met een ayurvedische kruidenmix vol vitaminen en mineralen, açai poeder met een hoog gehalte aan antioxidanten, gember en kaneel voor een positieve en rustgevende werking op body, mind en soul.

Naast een healthy karakter, staat yoga-food tevens voor lekker en licht verteerbaar. De nieuwe biologische Yoga-muesli sluit hier perfect op aan met specifieke ingrediënten als gemalen hibiscusbloem en gedroogde rode biet. Naast het verbeteren van de spijsvertering en het ondersteunen van een detox-effect, zorgen deze beide ingrediënten voor een verrassende twist;)! Dus wederom is deze muesli op mijn lijf geschreven, een ideale combinatie tussen een gezonde leefstijl, sport, energie en in balans zijn.

Overigens heeft Mymuesli een uitgebreide range aan muesli’s. Zeker meer dan de moeite waard om er eens een uit te proberen. Kijk voor meer informatie op “MyMuesli“.

Succes!

MyMuesli

MyMuesli
Tegenwoordig maak ik mijn Muesli’s aan met Havermoutmelk, is echt een heerlijk afwisseling en heel goed voor de stofwisseling;)!
My Muesli
Ook heerlijk te combineren met fruit!

MyMuesli

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord