Sporten: De unieke sportbeleving op Healthy Fest

Het eerste sport, mind & food festival van Nederland op 3, 4 en 5 juni 2016

Ben jij ook sportfreak? Deel je het graag met vrienden die er ook zo instaan? Dan is het nu jullie kans om een topweekend te boeken! Ik werd er ieder geval helemaal nerveus van toen ik het las, hoe gaaf is dit;)!

Op 3, 4 en 5 juni 2016 staat Healthy Fest op de agenda. Het eerste festival waar alle trends op het gebied van sport, mind en food samenkomen. De eerste editie van het 3-daagse festivalweekend Healthy Fest vindt plaats in De Eemhof in Zeewolde. Tijdens Healthy Fest investeer je drie dagen lang in je lijf, je geest, je voeding en je vrienden. Vol energie ga je naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie voor een gezonde levensstijl.

Piloxing

Wat kun je verwachten: Een uitdagende training met personal trainer Guy van der Reijden, CrossFit-trainingen van de door Arie Boomsma opgerichte Vondelgym, billen-en-benenworkout met fitnessexpert Alain Hulspas.  Naast deze actieve workouts en trainingen, kunnen deelnemers hun gedachten verzetten in een motivatiesessie van Michael Pilarczyk, een rustmoment creëren bij yogagoeroe Thirza van de Hoef of meer te weten komen over de laatste voedingtrends bij lezingen van OERsterk-schrijver Richard de Leth en voedingscoach Vivian Reijs.

Personal trainer Guy van der Reijden is blij met de komst van Heathy Fest: “Actief zijn in sport en bewust omgaan met voeding is niet alleen belangrijk, maar ook vooral heel leuk. Dat ontdekken steeds meer mensen. Er is een breed aanbod op dat gebied en dat brengt Healthy Fest allemaal samen in een festivalweekend. Ik vind het te gek en heel inspirerend om nauw betrokken te zijn bij de organisatie en mijn expertise, trainingsmethodes en kennis hiervoor in te zetten. We gaan er een energiek weekend van maken.”

Motivational speaker Michael Pilarczyk sluit zich hierbij aan: “Werk bewust aan je eigen geluk, je gezondheid en je succes. Leef je mooiste leven. Dat is waarin ik les geef en dat sluit precies aan bij Healthy Fest. Ik ben dankbaar dat ik tijdens deze drie dagen heel veel mensen mag inspireren voor een healthy, wealthy, happy life.”

Gladiator

Wie gaan en wie willen hier heen? Healthy Fest is er voor iedereen die gemotiveerd, geïnspireerd én uitgedaagd wil worden door bekende professionals op het gebied van sport, mind & food. Deelnemers doen zelf actief mee aan The Gladiator Workout, worden aangemoedigd door de populaire trainers van The Bootcamp Club of gaan voor een training van ‘Mykillerbodymotivation’ Fajah Lourens. Naast actieve workouts, kun je ook deelnemen aan yoga- en meditatiesessies of een inspirerende lezing bijwonen. Ook op het gebied van duurzame voeding is er van alles te ontdekken. Er wordt een Food Market geopend in de buitenlucht, er is een raw vegan workshop en een speciale kookworkshop met een topchef in je eigen cottage behoort ook tot de mogelijkheden. De dag afsluiten kan met een rustgevende kampvuurmeditatie of uitgebreide massage.

Foodmarket

Healthy Fest is een samenwerking van RTL Live Entertainment en Fjuze. Cottages zijn te boeken vanaf €199,- per persoon (inclusief 3 overnachtingen, 3-daagse programmering en avondentertainment). Er zijn 2-, 4-, 5-, 6-, 8- en 12-persoons cottages beschikbaar.

Voor meer informatie over het totale festival surf dan naar www.healthyfest.nl.

Dus, wie gaat er mee? See you in Zeewolde;)! Marieke

Core stability

Down to earth

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord