Squalan, 100 % plantaardig

Jarenlange zoektocht naar de ideale huidverzorging

Squalan, een mooi verhaal van twee vriendinnen die op zoek gingen naar de ideale huidverzorging. Ik had weer geluk en mocht deze lijn uit proberen. Mijn ouder-wordende huid zei daar geen nee tegen. Ook ik zie de kleine lijntjes steeds duidelijker opkomen en grijp naar alles wat het tegen kan houden. Ik zelf geloof volledig in natuurlijke producten. Maar uiteindelijk telt het resultaat. Mijn conclusie: deze producten zijn een weldaad voor de huid en levert zeker het voor mij gewenste resultaat.

De zoektocht van de twee vriendinnen heeft geleid tot het vinden van een plantaardige olie die identiek is aan een stof die wij van nature in onze huid hebben. Dit bleek het perfecte ingrediënt!  De olie verbetert, verzacht en herstelt de huid en voelt gelukkig niet vet aan. Het vult precies aan wat wij nodig hebben. En daarnaast geeft het ons een mooiere en gezondere uitstraling. Alle producten van Squalan zijn 100 % plantaardig. Ze bevatten dus geen parabenen en alcohol, zijn dierproefvrij, veganistisch en worden duurzaam geproduceerd.

In deze serie zijn vier producten leverbaar: Pure, Moisturizer, Eye en Cleanser.

PURE: Pure is een “facial oil”. Deze olie herstelt de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. De gezichtsolie is een huideigen stof, geeft glans terug, maakt de huid zacht, geschikt voor de extreem gevoelige huid en verzacht rimpels en lijntjes. Bij gebruik trekt de olie direct in de huid, het is dus niet zo als bij vele oliën dat je zo’n glimmend hoofd houdt!

MOISTURIZER: Deze krachtige “anti-aging” olie verbetert de vochtbalans van de huid en vermindert de rimpels en fijne lijntjes. Het hoofd ingredient is natuurlijk 100 % plantaardig en is identiek aan de stof die van nature voorkomt in onze huid maar in de loop van de jaren afneemt. Aangevuld met een plantaardige olie zorgt deze olie ervoor dat het vocht 24 uur wordt vastgehouden en de huid dus hydrateert. Deze moisturizer geeft de huid zijn glans terug en maakt de huid zacht.

EYE: Het oogserum in de lijn van Squalan. Dit zeer krachtige oogserum verstevigt de huid rond de ogen en vermindert fijne rimpels en wallen. Het serum is zeer geschikt voor de tere huid rondom de ogen.

CLEANSER: Deze reinigingsgel is zacht, diep reinigend en verzorgend. De gel is geschikt voor elk huidtype, het verzacht en versoepelt de huid en heeft een uiterst zuiverende werking. De cleanser schuimt niet, is nogmaals volledig natuurlijk en daardoor een hele goede reiniger voor het gezicht.

Het is een prachtige serie die via hun webshop is te verkrijgen: SQUALAN!

2006-04-01 17.27.22

2006-04-01 17.27.48

 

2006-04-01 17.29.13

Marieke

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord