Beauty Angel: De tip voor 2017!

Beauty Angel: Licht laat je huid weer stralen!

Afgelopen week mocht ik het licht zien! Ik was aanwezig bij de presentatie van de Beauty Angel bij Beauty Clinic te Zwijndrecht. Een nieuw, veelbelovend apparaat dat de rimpels en poriën laat verminderen. De foto’s van andere ‘Angels’ leveren het resultaat. Na het schoonmaken van de huid, een lichte massage van gezicht, hals en borst, kreeg ik een heerlijk multivitamine-masker op van Dermalogica. Daarna mocht ik onder de lamp. Ook natuurlijk met mijn handen, want ook deze kunnen zo af en toe een oppeppertje gebruiken. Op zo’n moment voel ik me echt een geluksvogel. De heerlijkheid van deze behandeling, tja sorry, kan ik iedereen aanbevelen. Eigenlijk direct na de behandeling zie je al dat de doorbloeding flink op gang komt en een enorme boost aan je huid geeft. In het kader ik wil er zo lang mogelijk goed uitzien, sta ik er wel voor open om een kuur te gaan volgen.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in een huid-fysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

Directe resultaten:

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Meer lichtintensiteit voor de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluronopgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Het is echt heel interessant, dus voor meer informatie ga naar Beauty Angel of naar het Apparaat Beauty Angel.

 

Beauty Angel bij Beauty Clinics Zwijndrecht

 

Liefs, Marieke

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord