ZWANGER: De eerste echo

# EERSTE ECHO #

Het idee dat ik zwanger ben van nummer 3, blijft vreemd en onwennig… “Net alsof het niet echt is!” Je voelt en ziet niets verder, maar toch is het zo!

Elke morgen word ik wakker en meteen is het daar weer, “van ik heb een baby in mijn buik smile” , toch wel…en het wordt nu eens tijd voor een echo afspraak, want ik wil bewijs zien:)

Via mijn vorige verloskundige komen we weer in het traject van “zwanger” zijn, en langzaam gaan we aan het idee wennen dat we straks niet 2, maar 3 kindjes hebben, we worden een echt groot gezin!!!!

Als we dan eenmaal de afspraak hebben gemaakt en er ook echt naar toe rijden, ben ik toch behoorlijk zenuwachtig, vreemd onderbuik gevoel. Het is spannend en toch ook eng, want wat, als het niet zo blijkt te zijn… Hoe ga ik daar op reageren?! Opgelucht?? Of  juist teleurgesteld??

Als ze de gel op mijn buik begint te smeren zijn we er dichtbij, we kijken vol verwachting naar het scherm, en ineens is het daar…Ons levende bewijs:) Met een kloppend hartje. Joehoe…!!!!!!!!!! Blij!!!!!!!!!!

“Tranen van intens geluk stromen over mijn wangen!!”

 

Liefs Katja

IMG_3603 IMG_3600

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie