Ik ben zwanger! wat vooraf ging…

# Z W A N G E R #

WAT VOORAF GING………

EEN PAAR WEKEN GELEDEN KREEG IK DE VERRASSING VAN MIJN LEVEN…. NIET VERWACHT , HELEMAAL NIET GEPLAND….. MAAR ZWANGER VAN DE DERDE…. OP  MIJN 43STE…… SHIT,WAT NU??….

Ik zit letterlijk in een achtbaan: weet niet waar ik moet beginnen, mijn man inlichten, kids….., “nee die niet, want dan weet de hele wereld het”, huisarts bellen. Pppfffff ik neem nog maar een kopje koffie, want wijn is vanaf nu verboden…  Ik moet echt even alles laten bezinken nu….

Diep in mijn mijn hart ben ik erg blij en wil ik het uitschreeuwen van geluk, maar ben ook erg bang voor commentaar. Wat zal mijn moeder ervan zeggen? Of mijn schoonfamilie, vrienden?…..Ze zien ons aan komen. Maar aan de andere kant: het is ons leven. Zwanger op je 43ste, het kan toch nog best?! Ik sta in de bloei van mijn leven, ben happy, leuke man en kids, een rijk leven. Zwanger na je 40ste hoor je ook eigenlijk steeds vaker…..En hey?! Als Halle Berry, Madonna en Sandra Schuurman het kunnen kan ik het ook! 🙂

Het heeft ook zo zijn voordelen, ik hoef even niets meer, kan ongegeneerd eten, lui zijn, of moe want ik ben al wat ouder en heb 2 drukke kids lopen, maar tegelijkertijd ben je ook super voorzichtig, want deze kans krijgen we maar één keer. Wat als het misgaat in de 1ste drie maanden?.

Lang verhaal kort: inmiddels zijn we er helemaal uit en gaan we ervoor! Ik ben 43 en zwanger van mijn derde kind en we zijn er blij mee! En… ik ga jullie de komende weken op de hoogte houden van het wel en wee van mijn zwangerschap.

Liefs Katja

IMG_3569IMG_3573IMG_3581

 

 

 

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

One Comment on “Ik ben zwanger! wat vooraf ging…”

Geef een antwoord