WEIGHT/DETOX: De eerste dag….

SOEI-LEN EN ANGELIQUE AAN DE DETOX/WEIGHTKUUR

DAG 1

Zoals eerder al gezegd gaan Soei en ik de strijd aan met de laatste paar kilo’s in de hoop dat we er smashing uit gaan zien in bikini:  Dream Big zeggen ze toch?! Echt Victoria Secret gaat het niet worden en dat wil ik ook niet eens, maar die kwab op mijn buik mag best weg. Het ziet er ook een beetje uit als een muffin… gewoon niet helemaal zoals ik het graag wil. Geen six-pack, maar gewoon ietsies platter.

We zijn dus begonnen met een lichte detox/weightkuur van 1200 calorieën per dag in samenwerking met De Sapmeesters. Een kuur van verse sappen en groentes inclusief allerlei aanvullingen. Zelf hoeven we nergens aan te denken. Groot pluspunt vind ik dat,  lees: lekker makkelijk. We gaan het drie dagen doen en als het goed gaat plakken we er nog 2 dagen aan vast.

Dag 1 Angelique:

 Soei? Wdetox1at vind jij van de eerste dag? En durf jij te zeggen hoeveel je nu weegt en wat jij hoopt dat er af gaat in 3 dagen? Ik begon met 64,5 kilo en eigenlijk wil ik gewoon graag rond de 60 kilo wegen.

De sapjes zijn echt oké… Alleen die aloë vera-shot: yak! En ik had moeite met het innemen van de pillen, die zijn wel erg groot. Drie dagen van die sappen is best veel denk ik, het zijn toch halve liters die je wegwerkt en ik heb het niet zo op al die pitjes in mijn sapjes, de drie die ik nu op heb waren qua smaak prima. Die verse vega-soep was echt lekker trouwens. Ik had iets met kikkererwten en spinazie.  Prima te doen! En echt honger heb ik (nog) niet.  Al zou ik wel koffie met een gevulde koek lusten, maar helaas….er staat nog zo’n verantwoorde reep op het menu met een kopje thee. Proost meid!

O, ja…. de weegschaal gaf vanmorgen 63,9 aan. Begin is er!

Dag 1 Soei-Len:

detox4Kom morgenochtend even langs dan kan je op de weegschaal staan, kunnen we kijken of het werkt.” Ik loop naar huis en dat blijft doorgalmen in mijn hoofd….WEEGSCHAAL…….”Ja ik kom morgen langs“, hoor ik mezelf zeggen. Ik ben dus niet zo’n weegschaalfan, meestal merk ik het aan mijn broeken of ik moet minderen. En nu is dus het geval. Maar ik zal later vermelden hoeveel ik woog en eraf is…. eh met de billen bloot heet dat toch?

Dag één viel mee. Het is te doen (hoop dat ik dat op dag twee ook nog zo vind). De sapjes zijn best te drinken tot nu toe! Dus dat schept hoop.  Ik had de aspergesoep, prima soepje hoor,  was heerlijk. Honger heb ik inderdaad ook niet. Ik heb net een cocosreep op met een detox-theetje. Dat vond ik een beetje tegenvallen, het was net een bounty zonder dat heerlijke bruine laagje genaamd CHOCOLADE. Maar ja… alles voor het goed doel he?!

Ik heb me nog niet gewogen, maar ik voel me  wel zo licht als een veertje;-)

Mam, wat ga je voor ons koken?“, vroeg een van mijn kinderen… O ja koken, ik heb dan wel een kant en klaar sapmenuutje, maar de andere gezinsleden niet. “Bami”, zeg ik snel. Ondanks dat ik enorme trek had in een bordje Bami heb ik me in gehouden. Koken en detoxen is best een dingetje. “You can do this“, zeg ik tegen mezelf.

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

One Comment on “WEIGHT/DETOX: De eerste dag….”

Geef een reactie