WEIGHT/DETOX: De tweede dag….

SOEI-LEN EN ANGELIQUE AAN DE DETOX/WEIGHTKUUR

DAG 2

Soei-Len Dag 2:

Liek hoe gaat het? Kan je het volhouden? Heb je honger/trek? en uhhhhh hoe is het met je humeur??

IMG_7967Tot nu toe is het te doen, ik vind twee van de drie shotjes prima te drinken, het Aloe Vera shotje is ronduit smerig. Het enige waar ik aan denk zijn de twee B’s. BIKINI & BARCELONA!!!!!! Oké voor de innerlijke Soei is het ook goed: het bevorderd mijn spijsvertering en het is goed voor lever en gal. Maar wat een verschrikkelijk drankje “Bleeeeeehhhhh”, zegt mijn gedachte. Ik hoop dat mijn ontbijtdrank morgen van een betere substantie is. Ben niet zo van de Sojamelk met banaan, natuurlijk zaten er ook andere vruchten in die erg lekker zijn. Maar ik proefde de banaan en soja heel erg. Tja dat was een mindere start vandaag. Maar de twee andere sapjes vond ik prima en  ze waren goed weg te drinken.

Wat was het avond eten  zwaar. Ik had voor vandaag het wortelkokos-soepje met lemongras. Mijn huisgenoten hadden een heerlijk ruikende, en waarschijnlijk smakende, pizza. Serieus: er lag nog een punt op het grote pizzabord, dat zachtjes naar mij fluisterde: “Eet me op“, maar ik heb het niet gedaan!!!!!  BIKINI & BARCELONA galmt het in mijn achterhoofd.Ik dacht, ik doe lekker makkelijk hoef ik niet in de keuken te staan voor ze. Maar dat was eigenlijk geen goed idee. Pittig momentje dus.

“Zeg lieverd zullen we een bakkie doen?”, vraagt mijn man. “Tuurlijk, maar voor mij een detox-theetje met een Cranberry reep”. Hij schenkt zijn Café Latte in en neemt een heerlijke tompouce. Tja ik heb zelf gezegd: “Hou geen rekening met me”, maar ik kijk kwijlend naar die roze tompouce.  Ik neem maar een hapje van mijn reep en denk BIKINI & BARCELONA!!!

IMG_7966 IMG_7968

Angelique dag 2:

“O Soei….. ik had echt een rotdag gister”. Barstende koppijn en een humeur om op te schieten. En ik was niet vooruit te branden. Schijnt erbij te horen. Na dag 2 wordt het beter zeggen ze….. Dat de rest dan thuis broodjes hamburgers met gebakken uien aan het maken is is ook niet echt bevorderlijk voor mijn humeur. Ik ben maar boven gaan zitten.

detox5Ik heb wel moeite met al die drankjes eerlijk gezegd…. De shots gaan me nu prima af in de ochtend, alleen die grote pil ligt er nog, krijg hem niet weg. Ik sta echt te kokken boven de wasbak…. Sowieso word ik snel misselijk van klontjes of pitjes en zaadjes, dus het is best een opgave voor me. Maar ik doe het hoor! Ik ben een grote meid. Smaakjes waren weer oke. Behalve die kokoskreep die jij gister had. Na 2 happen heb ik dat opgegeven.  Gisteravond had ik een bioscoopavondje en ik had speciaal daarvoor mijn zakje maiswafelchippies bewaard. Was echt heerlijk!

Ik ben alleen wel een beetje in de fout gegaan…. Ze kwamen langs met van die mini-kaassoufles. En echt.. ik heb het geprobeerd, maar mijn verstand won het gewoon niet van mijn lekkere trek. Ik heb één zo’n mini-dingetje op. Het was echt een kleintje…. en lekker dat het was…. sorry Soei 🙂

Beetje jammer dat de weegschaal op 64,1 stond. Dus 200 gram erbij :)…

 

detox7detox10

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie