Het beste wat ik ooit meemaakte…

Abbi Glines

Corona brengt heel wat leesuurtjes met zich mee!

Er is al veel over gezegd… Corona! We zijn aan huis gekluisterd en hebben op een of andere manier toch ineens tijd over voor al die dingen waar we niet aan toe kwamen de afgelopen jaren. Eigenlijk bizar als je er over nadenkt, maar bij is het echt zo. En eerlijk, er zijn nog genoeg dingen die ik zou moeten doen. Maar nu met het mooie voorjaar gun ik me vooral even tijd om mijn boeken te lezen. Mijn nieuwste aanwinst is het laatste boek van Abbi Glines: “Het beste wat ik ooit meemaakte!

Ik heb het al vaker gezegd, we hebben het enorm getroffen met het weer in deze tijd. Nu we toch thuis moeten blijven, is het heerlijk om van het voorjaarszonnetje te genieten. Alleen, ik kan dat altijd maar even volhouden. Met een boek wordt het een ander verhaal. Dan laat ik me mee sleuren in de fantasiewereld van het boek, heerlijk is dat. En buiten dat laat ik ook mijn mobiel even voor wat het is. Je bent anders toch geneigd om continue maar te kijken, ik wel helaas.

Dus ja, heerlijk een boek en dit exemplaar van Abbi had ik weer zo uit. Ik heb wel voorkeuren namelijk, het mag best een beetje romantisch zijn. Natuurlijk een boek met een waar verhaal uit het verleden of soms een beetje detective modus, vind ik ook prima op z’n tijd. Maar dit was weer heerlijk romantisch en niet zo afgezaagd voorspelbaar! Dus…

Samenvatting

Het is weer zomer, het nachtleven bloeit in het kuststadje Sea Breeze, Alabama. Schaars geklede, zonverbrande mensen genieten van livemuziek en de geur van vers bereide visgerechten.

Eli Hardy kijkt om zich heen en vraagt zich af of het wel een goed idee was om hiernaartoe terug te keren. Hij is niet meer dezelfde zachtaardige persoon die een jaar geleden op zijn motor uit deze plaats vertrok. Daar staat hij nu, met zijn slordige, krullerige blonde haren en tatoeages op zijn armen.

Eli Hardy is terug en zeker niet van plan lang te blijven. Maar dan komt hij Ophelia tegen, en blijkt de wereld er toch anders uit te zien.

Abbi Glines

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie