Fashion in chill modus!

Pasen

Mode moet nu vooral lekker zitten!

Laat je verleiden tot een Paaslook! Ik hoorde het gisteren ook op de televisie dat het online shoppen zo enorm was gestegen. We geven onszelf een ‘feel-good’ moment en ik denk dat daar niet zoveel mis mee is gedurende deze dagen. Het leidt ons misschien net even af en geeft iets om naar uit te kijken.

Ikzelf vermaak me nog steeds prima, maar als ik teveel over Corona ga nadenken beangstigt het me ook. Ik denk dat dat voor velen wel herkenbaar is. Anderen gaan er heel luchtig mee om, maar ik denk echt drie keer na voor dat ik boodschappen ga doen. Zonder handschoentjes ga ik niet meer de deur uit en ook ben ik veel bewuster geworden van hygiene. Handen wassen is de normaalste zaak van de wereld geworden en ik denk dat het handen schudden of geven ook voor altijd verleden tijd is geworden. Mensen zullen niet meer zo amicaal zijn na Corona denk ik, wat denken jullie?

Maar Pasen staat voor de deur en daar willen we toch met elkaar, als gezin, een feestje van maken. Of het in de vorm van een Paasbrunch of een uitgebreid diner wordt, daar hebben we toevallig gisteren wel over gesproken. Een uitslag was er nog niet, haha! Zolang we gezond bij elkaar kunnen zijn, ben ik enorm dankbaar. Maar ja, gaan we de dans ook echt ontspringen, dat blijft de vraag. Vooralsnog gaan we dus een fijn Paasweekend tegemoet en mogen we ook best een beetje feestelijk aan tafel verschijnen.

Ik ben benieuwd hoe jullie Paaslook eruit zal zien. Klik hier om inspiratie op te doen, Expresso Fashion heeft echt weer een leuke collectie voor ons klaar staan!

Alvast Fijne Pasen,

X

 

Pasen

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord