Royal Kiss: Had ik dit maar eerder ontdekt!

Royal Kiss

 Wie droomt er niet van? Een Royal Kiss…

Elk jaar tijdens de zomermaanden heb ik er last van: Futloos haar en niet in model te krijgen. En overigens ik niet alleen, mijn dochter klaagt er ook over. Van alles heb ik geprobeerd, veel geld aan gespendeerd, maar het leverde nooit het gewenste resultaat. Daarnaast begin ik ook al aardig grijs te worden en is het noodzakelijk (voor mij dan) dat ik het eens in de drie weken bijwerk. Genoeg redenen om extra aandacht aan mijn haar te besteden en zo kwam ik uiteindelijk uit op Royal Kiss.

Met de herstellende shampoo en conditioner ging ik aan de slag. Eens tot twee keer per week gunde ik mezelf tijd voor een haarmasker. En ik kan jullie met volle opluchting vertellen: Het hoeft dus niet! Je hoeft dus niet met een coupe “wanhoop” over straat en iets waarbij jij je onprettig voelt. Royal Kiss kwam voor mij als een geschenk uit de hemel en ik ben blij dat ik nu eindelijk een oplossing voor mijn jaarlijks terugkerende probleem heb.

De finishing touch met de haarspray van Royal Kiss is een extraatje voor mij. Je brengt je haar eerst in model en verstevigt het met deze fantastische spray. Het lekkere eraan vind ik dat deze spray direct droog is, je kunt direct jezelf verder aankleden zonder je coupe te beschadigen. Ideaal!

Herstellende conditioner / shampo

Opbouwende, herstellende shampoo en conditioner voor beschadigd en chemisch behandeld haar. Bevat de hoogste dosis keratine, die de beschadigde gedeeltes opvult en zo de haarstructuur repareert. Versterkt en verhardt het haar en geeft het zijn natuurlijke veerkracht weer terug.

Haar Repair Masker

Intensief opbouwend en herstellend haarmasker voor beschadigd en chemisch behandeld haar dat extra verzorging nodig heeft. Bevat de hoogste dosis keratine, die de haarstructuur repareert en het haar nog sterker en veerkrachtiger maakt.

The finishing touch!

Eigenlijk is Royal KIS Aecosol Spray een pompspray in vermomming: deze unieke vinding heeft exact dezelfde sprayeigenschappen als een aerosol. De fijne verstuiving zorgt voor een gelijkmatige verdeling over het haar. Een effect dat je normaal alleen ziet bij een aerosol, maar Aecosol Spray kan dit zonder drijfgas. Met deze pompspray verstevig je het haar 100% duurzaam en milieubewust. Daar komt bij: direct nadat je Aecosol Spray op het haar sprayt, is het droog. Met een verstevigingsfactor 8 is de spray ultrasterk, terwijl het haar zacht en natuurlijk aanvoelt. Dankzij het egaliserende effect op het haaroppervlak wordt het haar glanzender en flexibeler. Een unieke haarspray, die ecologisch en economisch is. Ecologisch die vrij is van drijfgassen, economisch omdat 100 ml pompspray gelijk staat aan een aerosol van 300ml. De inhoud van de Aecosol staat dus gelijk aan een aerosol van 900 ml.

 

Royal Kiss

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie