Shower Jelly: Een feestje in de badkamer!

Shower jelly

Maak van het badderen een happening!!!

Niets verfrissender dan douchen of badderen na een vermoeiende dag en met een frisse fruitige of bloemige geur eronder vandaan komen. Fijn als ze zeggen “mam, wat ruik je lekker” of als je juist met je kinderen knuffelt en ze heerlijk ruiken. Soms zie ik door de bomen het bos niet welke showergel ik moet aanschaffen, maar bij Kruidvat hebben ze iets nieuws en ben je lekker voordelig klaar!

Dus, ben je toe aan vernieuwing in de badkamer? Probeer dan de nieuwe Catch & Shine Shower Jelly van Kruidvat. Met de wiebelige textuur, fruitige geur en kleur heb je fun gegarandeerd! De jelly showergel lost op je huid op en zorgt voor een heerlijke zachte huid.

De Shower Jelly is te koop in vijf verschillende, fruitige varianten. Tover je badkamer om tot een bosbessen paradise met de Berry-o-baby. Ben je gek op kokos? Kies dan voor Coco Cabana. Leef je uit met Mango-licious voor een delicious mango geur. Benieuwd hoe kiwi onder de douche ruikt? Dan is Green Godess Kiwi jouw go-to product. De Raspberry Fantasy is fantastisch voor iedereen die gek is op frambozen.

De Shower Jelly gebruik je onder de douche. Door de Jelly nat te maken creer je een romig schuim. De jelly kun je rechtstreeks op je huid wrijven, of een stukje afbreken en in de puff wrijven. Na gebruik kun je deze terugstoppen in de pot voor een volgende keer.

Tip: leg de jelly voor gebruik in de koelkast voor extra verfrissing.

Succes!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie