Opzien tegen de vakantiereis…

Zien jullie ook op tegen de vakantiereis naar de eindbestemming?

Intussen ben ik uit de kleine kinderen, maar kan me nog als de dag van gisteren herinneren hoe ik de vakantiereis naar de bestemming goed voorbereidde. Je wilt toch zonder al te veel gezeur op de vakantiebestemming aankomen, maar hoe?

Indertijd had ik in de auto voor beide kinderen een opbergsysteem hangen aan de stoel voor hun. Hier stopte ik een tijdschriftje in, doe-boeken, kleurpotloden (vooral geen stiften) en vanalles om ze onderweg bezig te houden. Ook film kijken was favoriet en ik zorgde er dan ook voor dat ik genoeg dvd’s bij me had. Ik kocht ook altijd een kadootje voor het einde van de reisdag 1 en 2, zo kon ik ze in ieder geval iets in het vooruitzicht stellen. Eten, drinken, een chipje en een snoepje was ook voldoende aanwezig. Het ging eigenlijk altijd wel prima. Tegenwoordig zijn de tijden veranderd en kijk ik samen met Perle gedownloade series onderweg of in het vliegtuig. Zo gaat dat;)!

Maar ons jongere nichtje is nog niet zo ver. Zij was onlangs jarig en bedacht me dat het leuk was om iets voor de vakantie te geven. Zo zag ik het boek “Kleur in met Jill“. Jill Schirnhofer (schrijfster van het boek) geeft in dit nieuwste boek jonge fashionista’s de gelegenheid om met 25 nieuwe tekeningen fantastische outfits en kleurcombinaties uit te proberen. Van hippe schoenen en zonnebrillen tot fleurige jurken om in te kleuren. Zelfs wij vonden het hartstikke leuk en hebben bij haar eerste creatie over haar schouder mee gekeken en tips gegeven.

Reizen blijft altijd wel een dingetje… Goed voorbereid is het halve werk en eigenlijk nog steeds. Al roep ik steeds vaker: “ik heb mijn geld en ID, dus mij kan niets overkomen!”

Iedereen alvast een fijne vakantie en goede reis!

X

Vakantiereis

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie