Foodhallen Rotterdam opent zonnig en gezellig terras!

Foodhallen

Heerlijk eten en drinken tussen de skyscrapers op de Kop van Zuid

Midden tussen de industriële pakhuizen en hypermoderne woontorens op de Kop van Zuid opent het zonnige en gezellige terras van de Foodhallen Rotterdam. Op het terras met ruim 200 zitplaatsen en geïnspireerd op de haven, kun je genieten van alle drankjes en gerechten uit de Foodhallen. Eten, drinken en borrelen tussen de skyscrapers: op deze unieke plek aan de Maas komt de hele wereld samen. Donderdag 25 juli is de feestelijke opening van het zonovergoten terras en kan er vanaf 17:00 uur genoten worden van verfrissende drankjes, bites en live muziek van Juliet July. 

pastedGraphic.png

Gezellig terras

Het gloednieuwe terras van de Foodhallen is een gezellige plek voor een hapje, een drankje en good vibes in de zon, midden tussen de skyscrapers aan de rand van de Maas. Het terras heeft zo’n 200 zitplaatsen en heeft bijzondere eye catchers, zoals twee grote scheepsboeien uit de Rotterdamse haven. Door een windscherm en plantenbakken zit je overal lekker beschut. Een lijn met lampjes boven het terras maken de sfeer compleet. Op het menu staan de hapjes en drankjes die je in alle keukens van de Foodhallen kunt bestellen.

Ambachtelijk bier en ‘bakkie troost’

Van koffie en cake tot volledig verzorgde diners, van street food tot haute cuisine: bij de Foodhallen Rotterdam zijn de mogelijkheden eindeloos. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van de lekkerste gerechten en smaakcombinaties van verschillende keukens van naam. Het centrale punt is de 14 meter lange bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke bieren. De internationale wijnklassiekers komen bij een aparte wijnbar vandaan. Het drankassortiment is deels lekker Rotterdams, zoals lokale bieren van Brouwerij Noordt en Kaapse Brouwers. Speciaal voor de Foodhallen is ook het speciaal-biertje Noordt Zuydt ontwikkeld. Voor liefhebbers van iets sterkers wordt het Schiedamse Bobby’s Gin geschonken. In de koffiecorner kun je al vroeg in de ochtend terecht voor een straf ‘bakkie troost’.

Bands & Bites

Iedere dinsdag kun je in de Foodhallen genieten van topartiesten die live komen spelen tijdens Bands & Bites. Ook voor een feestje, een vergadering, een bijeenkomst of een evenement kun je bij de Foodhallen Rotterdam terecht.

Over Foodhallen Rotterdam

De Foodhallen Rotterdam, het zusje van de hallen in de hoofdstad, bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Net als de zeelieden die in de vorige eeuw het gebied bevolkten, eet je in de Foodhallen gezellig samen aan comfortabele, houten tafels. Het moderne interieur, met sfeervolle bollampen, veel hout en ruime balies, zorgen voor een gezellige sfeer.

Informatie over Foodhallen Rotterdam

Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam

Website: https://foodhallen.nl/rotterdam

Facebook: https://www.facebook.com/foodhallen

Instagram: https://www.instagram.com/foodhallen/ 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie