Boeken of kookboeken, ik kan er geen genoeg van hebben!

Boeken

Ben jij ook een echte boekenwurm?

Boeken, ja ik ben er echt gek op. Ik verslind ze! De televisie biedt natuurlijk de makkelijkste uitweg om ’s avonds na het eten voor te gaan zitten, maar ik heb de laatste tijd steeds meer met het aanbod op de TV. Nee, ik kijk echt wel, maar zap tegenwoordig heel snel naar Netflix. Daar kun je tenminste zelf bepalen wat je wilt zien en zonder reclames! Maar met een boek op de bank of net nog even voor het slapen gaan, daar ben ik wel aan verslaafd.

Ik kan echt wegzinken in een goed boek, me mee laten sleuren door een verhaal. Heerlijk! Maar ik word net zo gelukkig van een kookboek. Me verheugen op wat we allemaal kunnen gaan maken. Ja, daar word ik vrolijk van. Voorzien van prachtige foto’s om te bekijken hoe we ons bord kunnen opmaken.

Mijn nieuwste aanwinst is “Fresh“. En dat past op dit moment helemaal in mijn nieuwe levensstijl. Het boek staat vol indrukwekkende recepten met lokale producten en ingrediënten. Alles draait om puur en biologisch eten. Bij de gerechten worden suggesties gegeven om het in verschillende seizoenen te laten passen.

De schrijfster, Amber Rose, gaat ervan uit dat een gezond leven gevuld is met heerlijke, natuurlijke gerechten, die met smaak worden klaargemaakt en met smaak worden gegeten. De verse en pure smaken van haar ingrediënten combineert ze in dit boek met alles wat ze op haar reizen heeft ontdekt.

Veel lees- en kook-plezier!

boeken

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie